Rabu, 28 Oktober 2009

lepak2 jer

isnin lepas igtkan ada org nk banjer kami mkn...tgu pya tgu..tak ada papepun..(jeling kat zura..ahakzzz) tgu xde respon ..tgk2 ujan so anak2 dah pengsan..laki pun pengsan jugak...tgk smur pengsan..aku pun tumpang pengsan gak...dkt2 kol 6 baru bgn..so just pi lepak kat qbay jerk ..saje bw budak2 ni...

camera aku x mhl cm camera gie tu..leh snap kapal tobang dr jrk dkt..ni pun oklah kan..kahhh

we are the world..pe kes

danish tgh mkn bebola ayam smbil tgk burung...

teropong mama tgh wat pe tu eh

beloved hubby n doter

cam besa...sian arwen sure dia nganga jerk tgk parents dia cam gitu kahhhh
oh yer...ni danish yg snap gmbo kami...pndi kan

lg sekali gud job danish...kahhh

peace no war yg x jdik...kahhh
baju ngan suar tu danish yg pilih...tau2 kami nk kuar..dia dh siap2 dah pki

danish pya peace ada 5 jari..kahhhh










9 ulasan:

  1. hoho..lepak2 kt sini yer..hahaha

    kira ok gak ko leh tembak gambar kapal tu...cung per!

    kira Isnin ko cuti la yer?besttnyerrr!

    BalasPadam
  2. lepak c2 yek..

    best kan?

    apsal xmain layang2 sm..

    =P

    BalasPadam
  3. encemmnyerrr janggut asben ko..

    huhu!

    joe pon tgh gak tu bela camtu..

    BalasPadam
  4. El,
    ceria dan bahagia jer..

    syabas utk danish yg dh pandai snap pict..

    BalasPadam
  5. weiii..nama aku ke tuh???ko tingin sgt dia banjer ke?ishh sian ko..

    pstt; weiii ko x rojer aku cm mn aku nk tau ko jd ke x..aku duk tggu ko..ko tggu aku..hikss...lgpon aku takut ko sebuk duk rogol2an lak time coti kan..haha

    BalasPadam
  6. kahh haku baru nk tny ko jeling zura mana... rupe nye zuraiwan ke..

    ko janji nk banje dak joyah ni ke zura.. kahhh , sure minah tu nk tuntut

    BalasPadam
  7. wehhh anak dara ko usya baekkk punyer..pasti nie sure diyer toraiiii buat lakkk...lantak kauuu..

    BalasPadam
  8. wehh besh je aku tgk tempat ko lepak ni..aku tingin nak gi penang tp x sompek2 lg..nnt kalau hajat aku sampai ke sane aku jumpe ko skali erk..eehehee...pandai danish tangkap gambo..dah leh di harap dah anak terune ko tu..eehhe

    BalasPadam