Khamis, 22 Oktober 2009

kesah2


Kesah 1

smlm kami lepak2 kat hall...aku, laki aku, anak2 buah (aiman, mamat) mil aku n anak2 aku. aku suke sakat si aiman ni...jenis lurus bendul very the big size even bru Std 5 tgk cam bapak org anak 5 kahhhhh

aku : aiman kat skul sllu dpt no. bape
aiman : kurang 10
aku : subject pe yg lemah
aiman: ermmm...smbil tgk siling
aku: terus jwb jasmani eh smbil gelak3
aiman: gelak kure2..smbil fikir lg ape subjek yg lemah..kahh
laki aku: hang mn leh jasmani..angkat bdn pun x larat
aiman : bleh la..men badminton
laki aku : men badminton kahkahkahkah...hang mn leh men badminton..nak lompat nak smash..nak balas...

laki aku ngan aku time ni dah kuar dr tajuk..mulalah meren merapu

aiman : bleh pe balas2...
laki aku : hang balas ngan sapa (kahhhh)
aiman: ngan kawan lah (dah emo ngis2 dah sbb kami dok gelak kat dia)
aku : kawan hang tu pompuan ke laki2 kahhhhhhhh
aiman: laki2 laaaaaaaaaaaaaaaaa jwb ngan marah..hiksss

kami smur pakat gelak goling2 dah hiks..aiman lak mengamok sbb dia x tau pape2..dia pi tumbuk laki aku marah sgt2..kahhhhh

Kesah 2

ritu pi risik2 tuk adek ipo aku. makcik ni (mak dak pompuan tu) adalah tegur aku..gini

makcik tu : cam penah tgk..nama ape
aku : elly..penah tgk???..kat lam tv kan kan kan
makcik tu : gelak2..

Kesah 3

td lunch bos banjer kami smur staff kat palace of india qbay.

bos : in our culture...youngest get serve 1st
kami smur : anguk jerk
makyah 1 : ooo so we serve u 1st la mr.ganesan
aku : ek eleh tengkorak ko..ko x fhm ke...yg muda kena serve dulu br yg tua..(dlm ati aku)
bos : no no no...kena translate pulak..yg muda kena serve dulu..baru yg tua
lelain : ooooooooooooo
bos : so elly 1st..
aku : haaaaaaaaaaa...me..not me lah... aileng..she the youngest one
aileng : no lah..u la (moncong kat aku)
aku : no lah u lah (aku tau dia muda dr aku)
aileng : haiya u youngest in the office ma
aku : aku pun mls dah..perut dah mix dangdut...aku pun dun minelah...can also..heheheh depa dok gelak2 dah tgk aku cam katun..hikss
makyah 1 ni pun serve lah aku..akulah mkn dulu baru depa mkn....kahhhhhhhhhhhh syok kan
kalo ada org kata kita ni muda dari depa...hikssssssssss

bos : elly need anything
aku: haa psl aku lak...tya lah yg lain..aku pun ok ok need to add some ciken..some roti nan..some tu some ni..hiksss
bos : ok ok waiter

korg bos kan asyik tya aku jer nk mkn ape lg..leh order..yg felik xmo tya yg staff len..berdekah3
satu lg..semua mknan letak kat aku..pape pun bg kat aku..giler ke aku nk perabis smur..tau lah aku ni kuat mkn..coiii

bos : so elly need aiskrim (tya aku ms dah abis mkn segala)
aku: tya aku lg..adoii...aku pun ok boss ...ok jugak
bos : waiter..
aku : syok nyer cam aku lak princess dier..hiksss

nota bijik: shorgaaaaaaaaaa..kalo org kata kita yg paling muda..kahhhhhhhh



11 ulasan:

  1. kesah 1

    jahat korang buli dier yer...korang mmg hntu buli..kahhh

    BalasPadam
  2. kesah2

    makcik tu leh x kata apa yer ang kata nmpk kt tv..bleh gelak aje..heran dier

    BalasPadam
  3. kesah3

    ok pa dlyn begitu selesa sekali...cm princess gitu...awat boss semua tnya ang nih...boss ada apa2 ngan ang kut...kahhh...

    pstt; awat ang x minta taupau jerk...bdekah2..

    BalasPadam
  4. ko ni el bab angin meren dah dtg habis dak aiman tu..sian dia tak tau ape...bab kesah yg lain tu...ade aku kesahhh????kakakakhhhh bedekahhhhh....

    BalasPadam
  5. harus ke CC tarik balik ckp umur kamoo 17?

    BalasPadam
  6. kesah dua yg akak tak tahan tu EL..

    ko mmg lerrr..

    akak agak terkedu makcik tuhh..

    hehehe!

    BalasPadam
  7. aduhai mcm nak kene jwp soalan ujian undang-undang dh nie..

    kesah 1
    klu aku pun..belasah gelak galak kat aiman tu..sbb aku pun suka sakat..ngeh2

    kesah 2
    makcik nie pun dh kene pedaya ngan el..haha

    kesah 3
    ewah2...tak ajak aku ekk..mentang2 dh jd princes yg termuda..huhu

    BalasPadam
  8. kah kah kahh!!lu org anak beranak mmg best ah!salutedd!!!

    BalasPadam
  9. wakakakakakaka

    KAU LAKI BINI MMG SPESIS SENGAL!!!! kahhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  10. penderaan kanak2.. !!! aku repot kat balai bomba. heheee

    panjang tol kisah ko. leh wat novel cam kak fiza. heheee

    BalasPadam