Sabtu, 31 Oktober 2009

hehehehehe

kahhhhhhhhh gmbr budak2 ni sempat aku snap ritu..kebetulan sama lak style deme ni tido...
budak2 letih sgt...danish tu kalo satu hari x tido (jarang tido siang) cm tu lah..pas mgrib sure dah fengsan...adek dia plak...pas mghrib pun fengsan gak...tpi kejap jerk..ntah cm mn ritu aku bg susu kat arwen...npk sgt dia nk tido dah..yg danish pun mtk ..mama nk chuchu..last2 dok layan susu..dua2 pun lena...kahhhh

aku kan..kalo dua2 budak ni tido..rs aman jerk..boleh lah aku wat keje ke..tgk astro ke..layan tenet ke..wat keje pompuan ke hehehehe..ape2 lah yg ptt..paling tidak pun..aku pn fengsan sekali ngan depa..hehehe...letih woooo..ni bru 2 anak..kalo 10 cm mn lah kan..(wow 10 tu giler babas kahhhhhhhhhhhh
kalo abah depa cuti or keje pagi..sng skit aku..kalo keje mlm..perghhhh
sakit sendi2 urat2 kentut..urat2 pundi..urat2 jubo..segala mak bapak urat tau..
hahahahasnah...

sekian terima kasih

nota bijik: jgn tya aku..aku tido cm mn ok...

17 ulasan:

  1. aku pun suka tdo gaya dorang nie..
    kahkah..

    BalasPadam
  2. like brother like sister...kan acuan yg same...ekekekee....tuh la kan aku pon x dapat bayangkan lg kalau aku anak 2 camne..anak 1 pon hampir meroyan dah..kahhhh

    BalasPadam
  3. Lama singgha blog kamu.
    Alih2 kuar bab tido dan sekarang feeling nak tido.
    Haruslaa kan.

    BalasPadam
  4. Aku baru nk tanye kau tido camne..

    sila tunjok! keh keh

    BalasPadam
  5. bagusnye adik badik ni...mesti kamceng ni...

    rambut danish panjang erh...nampak cam pompuan plak.same cam mierza.ramai orang suh potong tp aku & hb sayang sgt...sbb dia sorang je rambut kinting.yg 2 org lagi lurus je...

    dedolu mase umo boy 2-3 thn cam rambut danish sekarang...

    BalasPadam
  6. EL, weh...ko tnjuk gambo anak kome tido, tnjuk la gak gmbo kome tdo..kekeke...

    BalasPadam
  7. wah.. nampaknya aku kena belajaq ngan kau cara nak jaga 2 org budak la el.. dah jadi ibu 2 org anak kena pandai bagi masa kan kan..

    BalasPadam
  8. hahaha... kalau abah dia yg mintak 'chuchu'...?

    jangan lupa snap ye... huhuhu...

    BalasPadam
  9. kah kah kah!!!semart ah posing tido tu!hahaha.....mak n abah dia tido cmne ek!ahakss!!!

    BalasPadam
  10. wei..gamaknya ko pon tido camtu yer..kahhh!

    BalasPadam
  11. senada seirama..macam renang berirama pulak..hehehe

    BalasPadam
  12. eheheheh cute2 je dua2 sama pesen tido nye...

    wah dua2 nye tido lepas maghrib ke?
    cm akil aku tu .. walau x penah dh tido siang skangni , selagi x golap bilik..selagi tu ler x tido

    BalasPadam
  13. mcm best je...best tu ada org banle...lps ni nk paw sape lg ek??

    BalasPadam
  14. alahiii chomel jerk abg adik nih tido...

    ramai yg request cara ko tido wehhh tapi haku raser baik ko takyah tempekkk kang ramai yg fengsann lakkk takponn muntah pelangi....huhuu

    tapi elok kiranyer kau penuhi permintaan si eddie tuh..haku pon nak tengok jugakkk..kahhhhhh

    BalasPadam
  15. comel lagi~!! ehehheeee~!!

    lead suka tido peluk bantal n pon suka tido mengiring..hehe~!

    BalasPadam
  16. aku rasa ang pon tido cm tuh..kahhh..

    BalasPadam
  17. alahai...comel dua beradik ni.

    BalasPadam