Rabu, 28 Oktober 2009

dRunK FinaList 2008

8th place

7th place

6th place

5th place

4th place

3rd place

2nd place

and 1st goes to

*

*

*

*

*

*

*

*


eeeeeeeeeeeeeee yek cuk bak kata danish.....kahhhhhhh


nota bijik: to LOL...ko tak komen aku sunat ang 300x kahhhhh
aku dah laju2 update ni haa berdekah3
sila rogol smpi lebam..bkn rogol aku..rogol blog aku..
kahhhhhhh

11 ulasan:

  1. Dear El,
    Kahkah..

    Ku dah datang nie..
    Pandai jek blog ko ni memanggil aku ye..
    aku dh nak siap nak balik, siap gatal2 jugak 'merogol' kat sini..

    adesh..

    merogol..
    seram giler bunyik..

    *ku scrool down secara slow motion pict last tue..
    takut benda tah pa2 ntah..

    Blueeeerk..
    Kot2 tht time dia membuang segala jenis air..

    BalasPadam
  2. Dear El,
    Aku dah komen nie..

    Ko puas hati ke tak, harus kata puas hati jugak..

    kahkah..

    BalasPadam
  3. Dear El,
    Terima kasih..

    Ada nama aku di blog ini..

    Kahkah..

    BalasPadam
  4. Dear El,
    ku dah nak balik.
    Jangan buat n3 lagik kerana ku tak akan datang mengomen sehingga esok..

    Hahahahaa..

    BalasPadam
  5. Dear El,
    Aku balik nie..

    Betul nie..

    Hahaha..

    *buang tabiat ke apa aku nie..

    BalasPadam
  6. tu laaa..

    lenkali..

    dun drink n rogolan okehh..

    :P

    BalasPadam
  7. euwwwwww...............

    sndiri buang sndiri makan..

    kah3....

    BalasPadam
  8. aku rasa ko tido cam gambar last tu kan..kan..kan...heheeeee

    BalasPadam
  9. tu dia...cm tu sekali....thp kedrunkan depa...bdekah2...

    BalasPadam
  10. LOL yang merogol tahap melampau disini...kahhhhhhhh

    wehhhh ko jgn tiru aksi last sekali tuh yerk..haku riso ler..bukan bolehh harap ko nihhh...kanggggg hieeeeeeee....bulehh muntah najis haku bayangkan ko wat cenggitu..huhu

    BalasPadam