Jumaat, 30 Oktober 2009

Cutest Baby in Walker CONTEST



Bermula 6 Oktober hingga 31 Oktober 2009

Kepada kengkawan blogger yang sudi nak join..ape tunggu lagi…jom join same..

3 pemenang akan dipilih mengikut gambar yang menarik dan pendapat kreatif.

Hadiah menarik dan istimewa akan diterima oleh pemenang

Syarat Penyertaan

• Jadi Follower ometomei dan add ometomei dalam bloglist anda
• Umur si comel mestilah tidak lebih 2 tahun
• Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
• Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel yang berada di dalam walker
• Ceritakan pendapat anda tentang walker tersebut (baik dan buruk)
• Sila nyatakan nama si comel dan umurnya
• Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.



nama: NUR ARWEN DAFINA
umur: 10 BLN

kebaikan walker:
(pd pdpt aku lah kan)
1) membantu mempercepatkan anak jln
2) membantu ibu bapa nak wat keje
3) walker ni byk paten...nk bg jd bby seat sng nak mkn pun ada..x pyh nak beli bby seat lg..hiks

keburukan walker:
1) kalo x dipantau boleh menyebabkan kecederaan (kemalangan yg x diingini spt jatuh dr walker, walker tidak stabil, keadaan rumah tidak selamat spt rumah tidak dipagari, anak terkeluar dr zon selamat)
2) boleh menyebabkan anak2 cepat bertindak kalo ada benda2 yg boleh dicapai di atas meja atau almari spt gunting, pen, paper, mainan etc)
3) anak yg dipaksa duk dlm walker mybbkan dia bertindak kuar sndiri tanpa disedari oleh penjaga boleh juga menyebabkan pelbagai kemungkinan yg tidak diigini..





4 ulasan:

  1. tomeynya gamba arwin,

    insyaallah kalo da rezeki boleh menang ni kak..

    BalasPadam
  2. amboi hepinye dafina..

    mekasih ye cz sudi join contest auntie..

    gud luck sayang..

    BalasPadam