Rabu, 7 Oktober 2009

~BABY IN GOWN CONTEST~




Syarat Penyertaan

1. Contest ini terbuka kpd semua bloggers..Bermula pada hari ini 1 October - 28 October 2009..
( Sempena My Besday )

2. Diwajibkan menjadi FOLLOWER blog mamaalieya..and ADD link blog mamaalieya dalam bloglist anda..

3. Diwajibkan untuk letakkan banner di side bar blog anda.. Banner tersebut mestilah di link dengan link ini

4. Sila upload sekeping sahaja gambar anak anda & buat entry tentang contest ini pada blog anda. Pada gambar tersebut, nyatakan nama baby & tarikh lahir baby..

5. CONTEST nie terbuka untuk baby girl shaja, gambar tersebut mestilah gambar baby yang berpakaian baju GOWN. Baby korang mesti berumur 1 Bulan hingga 2 tahun ja..


nama: NUR ARWEN DAFINA
tarikh lahir: 01/01/09

aku suke2 ati nak msok ini kontes..spt besa..aku dpt ni kat blog puan NIZA
kahhhhhhhhhh..tpi sib bek puan NIZA x msok ini kontes..so peluang agak
mendung x bape nak cerah ok..kahhhhhh...
so aku pertaruhkan pic anak dara aku ni...hahahaha
so sape2 ada anak dara ..g kidnap anak dara sape2 ke...sila join same..tpi...ada tpi...langkah mayat aku dulu...
kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....

6 ulasan:

  1. kah kah kah!!!!wargh!!!!saje nak memekak kat sni!

    BalasPadam
  2. akak beranak si arwen tu tahun baru yerk?

    fuh bertuah badan..

    gud luck ye kak

    BalasPadam
  3. gud luck...rajin lak ko masuk contest ni el...

    BalasPadam
  4. haish ko nih asik masuk contest je..jeles i..ekekee..nasib anak aku xdek yg leh begown lagi..kahhh

    BalasPadam
  5. good luck untuk anak dara El.Harus menang.
    p/s CC untuk nak dara kamoo : bergaya sexy k.harus tuh.

    BalasPadam