Rabu, 2 Disember 2009

OUR DAY





alhamdulilah syukur pd Tuhan...ari ni genaplah 4 thn perkahwinan kami..tiada ape yg lebih bahagia mmpunyai suami dan anak2 dan kehidupan yg penuh warna warni...aku bersyukur mmpunyai suami yg betul2 melengkapi idup aku...YOU COMPLETE ME...hiksss x dpt aku bygkan kalo dia tiada disisi..huhu mau meroyan aku..xmo aku kawin ngan laki lain..muahahahah ape kes ni..hiksss..tiada ape yg dpt ku berikan hanyalah doa agar kehidupan kami dan anak2 bahagia dan aku berdoa supaya aku mjdi ketua bidadari tuk suamiku di Syurga nti..huhuhu x sggup ooo nk tgk diipit ngan bidadari2 syurga..jelesss..hahahaha...
i love u sayang forever ever from the bottom of my buku lali ok..thanks for everything u had done for me...thanks jaga i..thanks bg i anak...lenkali ati2 tau..xmo dah cepat2...pelan2 ok...warning ni...kahh berdekah3...and so sori if anything i make u mad..hiksss...besalah idup umahtangga..see u tomorrow...yehaaaaa...agre agreee..hiksss bedekah3


smoga bahagia hgga hjg nyawa

30 ulasan:

  1. weh..
    tarikh romenan kita sama nih..!!
    jom plan sama2..
    apa style..???
    hahahahhahahahaaa..!!!

    BalasPadam
  2. mommy
    oraitttt
    kita wat style
    all around ok
    cun....
    kahhhhhhhhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  3. wahhh....slmt hari lahir...ishh..silap...

    slmt mymbut anniversary in advance..dh 4th hg nuh...sm aku la..

    BalasPadam
  4. ada makan2 kaaa..?

    karipap ketat aderr ka..?

    mau join blehh..?

    BalasPadam
  5. kah kah kah!!!malu aii bace yuuu!!!kah kah kah!!!

    BalasPadam
  6. pakcik tkdo bini.lembu ado.huhu,...sian ah pakcik kordi.apa bikin ini malam?kah kah kah!

    BalasPadam
  7. wei..hg bln depan ker anniversary..hiks!

    mesti best siut ko kan!:D

    BalasPadam
  8. wah..xlama dah anniversary.. semoga bertambah bahagia

    re:el..haah..memang mahal kat pasar..
    rasanya yg fresh sekilo rm 15 hnggt..kalo yg kering rm 50 hengget..
    aku alhamdulillah la... aku pon dok kampung..mudah nak dapat.. kalo kena musim dia..makan sampai muntah..asam pedas..masak lemak cili api ..gulai dll..
    lani xdak musim sgt..tu pasai buat kering..tahan lama skit..kan aku baru pas Op..so tu yg kena buat stock freeze..

    BalasPadam
  9. wawawa...x lama dah hahh. sure jimba x hengat ko nti kan..kan...wakakaka.
    selamat menyambut aniberseri yg ke - ??? . moga sukses buat anak lg yer..kahhhhhhhh

    BalasPadam
  10. nie bg tau awal..nak hadiah ke..

    -happy anniversary el..moga semua nya tip top smpai bila2..amin

    BalasPadam
  11. tiba cam sentap tgk pic tuh.
    Nak juga wat tapi sape nak jd partner?
    Pinjam OD blh?

    BalasPadam
  12. hope u guys will be epi together..nice blog ;)

    BalasPadam
  13. selamat ulangtahun yeee..
    semoga perkahwinan kalian kekal bahagia hendaknya

    dapat adiah pe tahun ni..
    tak celebrate ke???

    SAYA DAH LINK AWAK YEE
    HOPE BE PRENDD

    BalasPadam
  14. sonoknya...selamat ulangtahun erk..

    semoga bahagia sampai akhirnya :p

    BalasPadam
  15. selamat hari ulang tahun kak,

    semoga berbahagia sampai akhir hayat..

    BalasPadam
  16. hepi anibeseri...aku doakan kebahagian korg anak beranak (ko doakan aku balek..kaaahh..)

    BalasPadam
  17. happy ani berseri seri untuk hang. aku doakan agar korang sentiasa happy mappy cam ni selalu.

    Aku numpang bahagia bila tengok korang bahagia.. amin.

    BalasPadam
  18. HEPPY BELATED ANNIVERSARY JOYAH..

    semoga bahagia dgn OD hinge ke akhir hayat...

    and kasi tmbah lg anak2 leps ni yek :)

    BalasPadam
  19. EPI ANIVERSARI UTK KOWANG LAKI BINI.
    SEMOGA AKAN KEKAL BAHAGIA HINGGA KE BUCU KATIL eh! UJUNG NYAWA...

    BalasPadam
  20. Aduhai El..
    Betapa romantiknya kata2 itu even terselit lucu2 sikit2.
    Hehe..

    Nway, Selamat meraikannya dengan penuh gembira dan semoga El serta suami dan semuanya akan berlimpah kebahagiaan hingga hujung nyawa dunia akhirat.

    HAPPY ANNIVERSARY!

    BalasPadam
  21. happy anniversary..

    vavava..ade kek durex ker???

    hahahah

    BalasPadam
  22. hepi 4th aniberseri beb! moga berkekalan hingga ke akhir hayat & hati2 di jalan raya ok..kahhh berdekah dekahhh

    BalasPadam
  23. Happy 4th anniversary el...kejap je dah 4 thn n dah ade 2 anak pon...ehehe..aku pon bakal celebrate 4th anniversary may next year bersame 2 hero ku..ngeee...Insya Allah..smg korg bahagia n ceria slalu k...

    BalasPadam
  24. happy anniversary my dear besen tak berapa nak jadi...hehe
    tingat anni ko baru sedar esok aku plaks...moga berkekalan bahagia..n kekalkan konsep rock korang..i loike it...pasangan cool.......

    BalasPadam
  25. Tahniah El ... Moga bahagia selamanya. Chaiyok Chaiyok!!

    BalasPadam
  26. congrate el..samalah dah 4 tahun kahwin..cuma aku bulan 8...semoga berkekalan ke akhir hayat..bila nak branak lagi???kahkah..ke nk tungu aku dulu..hehe

    BalasPadam
  27. ala...sweetnye lu org!best ah!jeles beb!jeles!!!

    kem slm laki lu el!

    BalasPadam