Jumaat, 11 September 2009

tya ke x??????

AKU NK TYA KORG
KALO KORG LAH KAN
KORG NK TYA X BOSS
THN NI DPT DUIT RAYA KE X

sambungan!!!!!

14 ulasan:

  1. tanya weh.

    kot kot boss terlupa ke, buat2 lupa ke kan. dah melepas.

    mintak duet raya 3, 4 ratuih ka. dpt gak beli kasot raya budak2 kecit 2 org tu kan.

    hah..!!

    BalasPadam
  2. aku tanye ell..tp x tanye duit raye..aku tanye boss ade bonus x...lagik melampau kan..ngeh ngehh..sbb kadangkala bos ini terlupe ataupon wat wat lupe..kahhh

    BalasPadam
  3. tanye la kak..kalo dapat boelh kasik saya duit raya wakakkakakakkaka

    BalasPadam
  4. ala,tye je la...tye dlm keadaan main2...cmne ek nk ckp...jnji msg tu sampai kt boss tu...hehehe...tye le!

    BalasPadam
  5. tanya pun bley x tny pun bley beb ..
    ko tny pd bos kecik ler

    BalasPadam
  6. tanyer jer lahh..ko kan tak malu..:)peace

    BalasPadam
  7. kahhhhh...kot nk mintak duit raya dr boss ko ker..kalau aku x tanya..tp riki2 jerk..kekeke

    BalasPadam
  8. minta jer kak

    pastu harus la bawa arwin ngn danish sm..

    kompom ngan dak2 tu dpt det raya skali...

    BalasPadam
  9. Kalau taknak tanya pun takpe cuma bagi la hint2 sikit.

    Boleh ke camtu ???

    BalasPadam
  10. L..aku tau ko dpt duit raya L..aku tau L.

    BalasPadam
  11. Hmm..
    ku tak dapat ar update dari blog El ke ku yg lalai..
    hehe..

    nway, ku akan tanya tapi jika tau xde nak tanya ke tak..

    kahkah..

    BalasPadam
  12. kalu aku ngan bos aku...bleh buat2 lawak...aku kdg2 bleh tnya gk...tp comp aku mmg ado duit raya tiap2 thn..x yh tnya arr..

    BalasPadam