Sabtu, 26 September 2009

SeLaMaT HaRi RaYa & MaaF ZaHiR BaTin


sila tgk bwh tuk N3 terbaru ok

kami skeluarga nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA pd smur..dan juga maaf zahir batin...mkn ketupat rendang tu igtlah kami di sini...semoga di AIDILFITRI ni korg smur bergumbira di samping org yg TERSAYANG...selamat bercoti2...selamat menaikan badan...kahhhh..selamat balik kpg..selamat kembali dan bekerja..ok

nota bijik: kalo dpt kad raye betul2 ni..syiokkkk aku leh gtg kat umah...
tp xpelah..dpt gtg kat blog pun syiokkkk gak kan...kahhhhh

************************************************************************************
kt bwh ni kad2 cyber dr kwn2 blogger yg ku sayang..thanks a lot yea..sayang korg smur


KoRg MmG BesT!!!!!!

nota bijik: ada sape yg aku x tempek lg..sila bitau ye


28 ulasan:

  1. haku pon nak minta maap kalo haku terkasar bahaser ngan ko yerk..yerrrrrr laaaa kenkadang haku terlepas cakap tapi haku tak sedor ko terluker ker haper ker kann...so haku nak minta maap banyak erk..

    Friends Forever yaaaaaaa..

    Selamat Hari Rayer....Maaf Zahir batin yooo...

    psssttt wehh ko dah start coti ker..aper ko buat kat umahhh hahhh...

    BalasPadam
  2. slm...

    slmt mymbut hari raya aidilfitri dr aku skluarga...

    aku pun sm la...mohon ampun n maap jika selama pkenalan kite ni ada tutur kata aku yg myakitkan hati ke....aku x sengaja...

    slmt blk kg...slmt blk bkerja semula..

    BalasPadam
  3. Selamat hari raya untuk akak el.. semoga selamat semua nyer..
    selamat makan lemang ketupat..
    selamat makan kuih raya..
    selamat pulang ke umah lepas raya..
    minta maaf yer salah silap

    BalasPadam
  4. sama la kita eL..
    aku pun nak minta maaf kalau2 le ade terlucah ke hapa..heheheh..

    selamat bercoti dan selamat hari raya..

    BalasPadam
  5. selamat hari raye maaf zahir n batin utk ko gak ell...sesame la kite 0 0 k..ngeh ngeh..smg raye thn ini meriah utk ko sekeluarge..

    BalasPadam
  6. Cik Cookie dah publish kat blog.mekasih...salam lebaran buat kamoo jua..

    BalasPadam
  7. besennnnnnnnn..slamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin buat ko sekeluarga...tahun ni raya mane???penang ke balik kuala???kat mane2 pun ko beraya..ingat la aku di sini yer..ahakss...nanti kalau turun kl..meh dtg umah eh..eh..

    BalasPadam
  8. askunm...
    salam lebaran....
    Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Dzahir dan Batin...
    nanti kalau sudi amik le kad raya kat blogged ira yerk...
    askum...
    moge raya nanti berbahagialah hendaknya keys..
    askum...

    BalasPadam
  9. selamat raya El ting tong!
    sama la aku pon mintak maap ye dari sume sudut..raya balik tepeng koling2 eh!Aku kompem raya 3 balik..raya ke (jumaat bercanda di lake town..ewah moh le kite!)

    BalasPadam
  10. selamat hari raya & maaf zahir dan batin...el kalau nak singgah beraya nanti calling2 eh..aku ada kat BM after raya ke2...

    BalasPadam
  11. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin ye El. Have fun.

    BalasPadam
  12. Elly..huwaaa...bagi aku..mahall weiii..mana nak ada wei pitis byk tu lani..hutang boleh arrr...
    aku xbalik perak..singgah sat jer..tgk rumah mak..then amik abrang nak baw abalik pahang..mak pak aku na dik abdek smua kumpul pahang daaa.ada pojek bakar satay tahun ni rasanya di pahang.kahhh..ko raya mana???
    aku mana dan nak menggentel elly.huwaa...lgpon bab2 kueh ni aku agak liat la nak ketung ketang..tambahan aku keje xtentu masa..masa pon xbrape nak adooo..so tunjukkan ajer la dekat org..n en rizal aku tuh..RM >>>RM>>$$$$$$

    elly..aku pon menyusun 10 jari andai tersalah kata..dan terhutang....selamat hari raya..

    BalasPadam
  13. salam aidilfitri gak.
    kita masing2 tak de dosa kan.
    he.. kalau ada pun kira 0-0 wokeh.

    kalau cuti2 ni turun KL ke. roger2 la ye.

    dako balik perak tahun ni. beraya umah opah.

    BalasPadam
  14. SELAMAT HARI RAYA to you too, El! Maaf Zahir & Batin!

    BalasPadam
  15. selamat beraya untuk lu dan hubby lu yg rock..!!!

    maaf zahir je tau, lu blom ada salah batin dgn gua... hehehe!!!

    Oops!!

    BalasPadam
  16. Selamat Hari Raya El dan keluaga..

    selamat makan2 dengan gembiranya..

    pasti meriah jer..

    Sorry jika ader perkataan/ayat yang menyakiti..

    Selamat Hari Raya..

    BalasPadam
  17. hai elly..selamat hari raya jugak pada ko ekk..semoga berbahagai dan bergembira dihari raya..maaf kalu ade salah silap..walaupun xpernah jumpe ko..hehe... dari..mas_rfie aka ibu anas~nabil

    BalasPadam
  18. banyaknya kad ini..

    makin canggih teknologi..

    dah xleh nak pamer2 kat rumah kad2 nie..
    huhu..

    pamer kat blog jak ar..

    hehe..

    BalasPadam
  19. selamat hari raya...maaf zahir dan batin yek...nk balik kg neh...bye bye~!!!

    BalasPadam
  20. Selamat Hari raya yer...

    Maaf Zahir jer k..Batin x dak yer..kahhh! berguling3...:)

    BalasPadam
  21. Dear El,
    sila tempek kad aku juga.
    hahhaa..

    xnak ketinggalan nie.
    ngeeeeeee

    BalasPadam
  22. Selamat hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin

    Dari Tinie, Alek & Fatin :)

    BalasPadam
  23. Sob...sob...sob..(blm apa2, dah nanges dulu nih..)

    Sob...sob...sob...

    slmt ari raya fren..aku mintak maap la..kalo ada silap n salah..

    Mana la tau kan..

    segala hutang2 dulu tu...ko halal kan jek la eh...

    Duit nasik lemak yg aku hutang masa sekolah rendah dulu pun...mintak, ko halalkan...heheheh..

    Pe pun...hepi hari raya...jgn lupa org tua kt KG...

    aku balik Muar malam raya...

    jumpa sminggu lpas tu..

    BalasPadam
  24. salam aidilfitri yerr EL..

    mohon maaf zahir dan batin..

    akak minta maaf lerr kalo selama ni aderr terkasar bahasa ngan ko yerr.. ko tak yah nak mengaderr minta maap kat akak.. sbb ko ngna akak kan ke sama havoc..

    kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..

    BalasPadam
  25. salam lebaran el.. maafkan aku atas segala kesilapan aku ye. semoga jalinan silaturrahim antara kita akan berkekalan

    BalasPadam
  26. kikikekekekeke....tu arr pasai hari
    nak mkn atas meja..xcukup kerusi..
    el...xbyk la pic aku dihari raya dengan baju itam putih tu.uhuhuh

    BalasPadam
  27. Dear El,
    You are welcomed to update ur blog..

    hehehe..

    Dah balik dah..

    yeyeye..

    BalasPadam
  28. byk nye kad ray beliau!hehehe....

    BalasPadam