Jumaat, 11 September 2009

i will think about it...

thanks ol sbb sudi kongsi pdpt korg..love korg sgt..kahhh
ekceli aku dh tya kat boss dh smlm..so saje lak gatai jubo nk tya pdpt korg...marah x???kahhh
aku kan suke usek org...aku ni baru setahun jgung keje kat sini...(takan bran nak tya weii) tpi bak kata dak shi3la..aku kan x tau malu...kahhh ye betul mmg aku x malu

date: 10/09/09
time: around 12++
venue: ofis

aku kan xde keje..so ape lg..tgk blog korg lah..tiba2 alamakkk boss..terus tutup segala ngan tak sign off segala..kahhhh
haaa ada can la aku nk tya ni..sat lg aku x tya..smpi abis raya pun x sure dpt ke x kan..yelah mn lah tau kot2 dia lupe..caittt

terus msok bilik sebelah smbil bw kad raya yg perlu disign oleh boss

aku: mr. ganesan (indu la wei) this card for AMD student for you to sign

boss: ok. (dia pun sign) aku lak dok tersengeh2 cam kera sumbang (dah tuko) kat celah dinding tu haaa...kahhhh


ok boss dah sign...aku pun teruskan perjuangan aku

aku: mr. ganesan..emmmm..emmmm..kahhhhh dok emm tau lama lak tu

boss: yes elly...anything (smbil tgk muke aku yg comot tu)

aku: for this hari raya..mmm mmmm...there is any...any...any..(aku pun stop lah...aku igt
boss nak smbong ke hape ke..ishhh tak jugak lahhh
lupa ke org tua ni..eeeee aku pun

boss: go ahead elly...

aku: like last time...emmm..emmmmm...dok kepit2 kaki kot2 dia nak kata ape...sekali lama gak boss nak beri jwpn tu...then

boss: i will think about it...

fuhyoooooo jwpn yg buat jubo aku rs nak kejung taw...

aku: oraitttt..thank you mr. ganesan..huhuhu

ntah dpt ke tak ni...kalo dpt..alhamdulilah..x dpt pun nak wat cm mn kan

nota bijik: aku igt kan ms dulu aku baru2 keje sni..dia bg mcm2 kat aku..tu lom kondom lg jd staff tetap...tu sje nak pancing aku lah suh keje lama2 huhuhu

pd en.somi..kalo x dpt..kita pecah tabung eh..kahhhh



8 ulasan:

  1. ngah imagine el tersipu2 plus malu2 tupai dpn mr. ganesan...ahahahahaaaa~!!

    BalasPadam
  2. wei
    aku pun nak pecah tabung kalau tak dapat duit bonus
    :(

    BalasPadam
  3. akak rasa incikk ganesann sangat pemurah ati orangnyerr..

    jadikk akak rasa ko akan dapt tuhhh..

    BalasPadam
  4. I will think about its? wei, kalau dier think benda len camno? kahhhh!
    Harap2 ko dpt la yer...kekeke

    aku cuma dpt hamper jerk..huhu
    jd ar kan dr x dpt lansung! kahhhhh!

    BalasPadam
  5. kahhhhhhhhhh..kalo haku jadik bos ko sure haku tanya.."ko nih sejak biler jadik gagap..ko nak mampos.."

    kahhhhhhhhhh gelakkk terkuwor juboo...hakhakhak..

    BalasPadam
  6. El,
    ku tersengih baca komen sis shiela..
    hahha..

    mujur dia bukan bos El..

    kahkah..

    BalasPadam
  7. dpt la tu...tgk arr sure dia kasi...keke

    BalasPadam