Sabtu, 12 September 2009

CLOTH DIAPERS GIVEAWAY!!!!!


coolababy cloth diapers RAYA GIVEAWAY PROMO!!!!


FREE
1WETBAG + 1CD(w. 1 insert)+1cute legging!

Nak? :) Syarat2 nyer, mudah aje...:

1. Buat 1 entry dan promote pasal GIVEAWAY ni & blog ni kt blog korang :)
2. Pehtu jgn lupe link kan blog ni kt blog korang...
3. Pastikan korang signup utk jadi follower blog nih...
4. Last sekali dah selesai suma yg diatas...
sila tinggalkan komen / msg supaya kite leh link blk blog awak dan pastikan awk tersenarai lam peraduan nih...ok
5. Pemenangnyer akan dipilih mll cabutan bertuah yg akan divideokan nnt


td aku jenguk blog niza npk giveaway ni..haaa
ni first time aku msok giveaway ni...nak plak adiah nye mmg aku teringin nk beli tuk anak2 aku..tpi x beli2 pun...sbb mhl..kahhhh x mpo...
cute2 CD ni kan..mmg jimat kalo pki CD ni...berbaloi2...
kena simpan duit la kalo betul2 nak beli CD ni..tpi mmg leh gune
lama..

sape2 yg berkonan leh TERJAH blog sarahrahim

EXPIRED DATE: 4HB SEPT - 30HB SEPT

8 ulasan:

  1. erk!

    semoga berjaya beb!

    waaaaa.. aku rogolan petama..

    ngeh3x..

    BalasPadam
  2. memang xmenyabor dah ni el..hati aku dah ada di kampong aku dah ni..huuhuhhu..3 thn dah xraya kat kg aku..asyik kena oncall jer.. syiok..syiokk...ko berkenan ke... ko pi cari kat 1st lady..cun2 n murah2 regenya

    BalasPadam
  3. askum...
    salam lebaran...
    ada kad raya untuk awak kat blogged saye yea...
    sudi2lah amik...thanks...
    askum..
    ~bye~

    BalasPadam
  4. wah gud luck el...aku merogol ko yg ke?

    BalasPadam
  5. good luck! aku x leh masok peraduan ni lg sbb xdek baby girl lagik...kahhh..anyway cantik sungguh rainbow legging tu..ehehee

    BalasPadam
  6. smoga bjaya....

    aku nk join bleh x...kaka

    BalasPadam