Khamis, 10 September 2009

berbuka di luo plok

mggu lps..aku dh bitau kt huby ku nk berbuke mkn kepci..mmg teringin sgt2 alih2 mkn mende len lak..xpelah dia byo..ku x kesah..hehehe..so ahad tu aku x msk lah..lgpun kami je yg ado pung...so pas asar kami terus g gurney plaza..smbil2 window sopin..sib bek x rmi...(xde lgsg org kat situ) kahhhh..kami terjah SWENSEN...ok gak menu2 dia...ni 1st time kami mkn situ....
muke hepi dpt mkn kat luo..asyik mkn kt umah jek..hehehe

iced kapocino..

arwen yg dh leh dok kt bbychair..

menu aku...black pepper ciken beger wif mushroom
haa nk dikesahkan..ms mkanan ni smpi..ms tu jam 715...aku suke2 ati pi amek kentang tu ngap..kahhhhh terus hubyku tya...aik dah leh mkn ke..aku terus laaaaaaaaaaaaaaa
lupa lak...kahhhhhh terus gelak bagai...hehehehe
danish pye...ciken stick

huby pye...salmon rice grill

ni danish bru abis ngis2..sbb die nk dok kt dlm bbychair tu..yg arwen dok tu..caitttt mn bleh..xmuat dah kamoooo danish woiii...ish2 mmg tercabar tgk danish teriak2 kat situ
sib bek makanan dh smpi...terus snyp..huhuhuhu

muke geram hubyku tgk pagai danish..kahhh

terus x kata pape kalo mknan/mnman dpn mata..huhuhu

arwen pun mkn jugak...kentang goreng..hehehe

korg nk tau..huby ku x pelawa lgsg aku rs menu die..caitttt
mkn smpi licin haaa kau...sllu mmg cam tu..kahhhhhhhhhh
kalo tya nape x pelawa..sure kata laaaaaaaaaaaaa lupa..kahhhh alasan yg x tercapai akai..
ngeh3
makan lah by...den tak kesah..kahhhh
nota bijik: x kira wiken ni nak KEPCI gakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

17 ulasan:

  1. hehehe! akak kan.. kalo cik asben punyerr menu.. akak tak mintakk.. tapi akak jejeling jerr..

    pehtu mustii dapat.. yang behnyerr dapat abehkan.. hahhaha!

    ehh, akak pon suka beger daging black pepper.. sodapppp yooo..

    BalasPadam
  2. sedap set ko tu el.....kat gurney eh???aku jarang le p blah situ...

    BalasPadam
  3. ketike aku nengok blog ko nih perot aku tgh kekenyangan...ekeeke jadik tgk menu ko ni amat memuakkan aku...leh x cam gitu?? kahhhh...aku baru pas buke yg ko idamkan tu..kfc..ngeee...

    BalasPadam
  4. lead da makan kepsi..ahahahaa~! kasik jeles sket yeh...sedap hingga menjilat jariiiiiii..

    BalasPadam
  5. wei..kepci tue feveret Nureen tue lately...huhu

    sedap x ko mkn kt situ wei..nmpak besttt jerk..aku x ponah try lg..nnt aku nk try ar..:)

    BalasPadam
  6. L,
    akak pun belum penah p berbuka kat luar.klu nak p pun perkara utama hb ku akan kate,"anak2 ni..." aduilaaaa kengkadang nak tercelaka gak mulut aku nih,buat anak pandai,jaga anak taknak.anak2 aku ni pun satu hal,depan orang seribu macam2 perangai keluar.geram tullll,tensen!bilerlah anak2 aku nak beso nih???haih!

    BalasPadam
  7. kfc ye kak??

    jom2 g mkn kfc...


    Snack plate hot n spicy 1..

    akak blanja kan??

    smbil mata bling bling...

    =P

    BalasPadam
  8. ngidam le tu..heheh..aku pon boring gak..asyik bukak kat umah je..takpun umah mak sedara , umah MIL.. huhuhu... bila hang dgn OD nak belanja aku berbuka..?? :)

    BalasPadam
  9. eh nmpk sedap la..so camner nie kak??nk mkn sushi ker?kfc ker??swensen???hehehhehehehe

    BalasPadam
  10. fuyoooooooooooo..makam luor tu..
    aku maybe esok kot sabtu makan luor..sebab ada kursus di alor staq.
    wei...aku terliuq arr tgk salmon rice grilled yang kali hang punya tu...mcm sedap jer

    BalasPadam
  11. wehhh laki ko taknak kasik sebab riso nanti ko abihkan menu diyer..diyer sedor yang bini diyer burokk lantak...hahhh lantak kauuu..

    BalasPadam
  12. AKU PON XPASTI EL BILA LAILATULQADAR.SEBAB DIA 10MLM TERAKHIR..MUNGKIN MALAM 21,23,25,27OR 29..WALLHUALAM..
    EL..KO RAYA MANA???
    HUAHUAHUA....AKU DAH XDAK NAMA LAGI DAH NAMA MENU AKU..KEKEKEKE...
    TU AKU BG NAMA TU SEBAB..BUAT LAST MINIT REQUEST DARI EN RIZAL AKU TU LAA..

    BalasPadam
  13. Mmg nampak sedap la ... (sambil telan air liur)

    BalasPadam
  14. eh,..sdp nye waks....kem slm kt baby n hubby tu yek..heheh...

    BalasPadam
  15. amboi amboi..sekali g berbuka kat luo..western U!!

    BalasPadam
  16. hye El..

    dah g kepsi?

    ader nampak LOL tak?
    hehehe..

    BalasPadam
  17. cedap mknan ye...buat aku lapor....ko mmg hepy aje ya mkn kt luor

    BalasPadam