Isnin, 7 September 2009

ari mgu yg bz...

sllu hjg mgu aku lah bz kat dpo..tupun klo en.somiku x keje or shift pg...so this week smpi nak raye dia keje shift mlm..so aku coti lah nak msk2 ni..ku berikan pd mil plak le..takat aku sorg je kalo kat umah...nasi goreng pun dah ok...kahhhh

mee kari ila debab..ila aku torai ko pya resepi..kahh mmg2 mabeles ler...

satu periuk aku msk..alhamdulilah licin...kahhh

air bandung..dapnyeee

kuah manis tuk cicah ngan serabai

serabai...mmg faberet aku

nasi lemak aku pya town..kahhhh







14 ulasan:

  1. mee kari... cantik!

    lagu In Flames... fuh, rabak!!!

    el... lu memang best!!!

    BalasPadam
  2. dah lama aku x msk mee kari...hhhhhrmmmm

    BalasPadam
  3. mee kari aku kureng ...laksa bleh la ku gagah buat...keke

    BalasPadam
  4. daaaappppnyeeeerrrr...lapau aku... lagik2 serabai..dah bertaun aku xmkn..nk wat sendirik aku malas..

    BalasPadam
  5. el..serabai tu kuih ape..aku tak tau..tp bandung ko buat aku meleleh air liur nie..huwaaa...

    BalasPadam
  6. EL,

    sirap bandung tu mmg dap laa.. wahhhh.. sedapnyerrr..

    akak laa ni lom berani berbuka ngan air berasakan ais.. kena jeling ngan encik racik.. hohoho!

    BalasPadam
  7. ngancam nye mee kari tuuu!!!!
    kne aku mntkk.ila juge nih..hehhehe!!

    eh serabai tu ape meh????
    mcm sdp je sbb cicah ngn kuah manis..hehehee..dia mcm cakoi eh??

    BalasPadam
  8. tgk kuah mee kari tu mmg terangkat el!!1

    BalasPadam
  9. WAH..
    NAK WAT MEE KARI AR
    berbuka nie
    tergoda ngan kecantikan mee kari itu..

    Aku tergoda..hikhik

    BalasPadam
  10. dapnyer mee kari ko el!!!!tang tauhu tu aku paling suke!!!!
    air bandung pun marvelesss weh..huhu..terliuq aku dah ni el :(

    BalasPadam
  11. wehhhh haku 1st time dgr serabai...aper yerk tuhhh..siyesss tak tauuuu...ker ader namer lainnn..

    makanan org penang ker..?

    BalasPadam
  12. el..aku pon dah kering idea la el..aku masak ikut dan aku jer..coz laki aku xsuka lauk beli...lauk telur pon dia telan..
    el..aku xbelajar masak dari sape pon..cuma kalo aku balik umah umi aku or mak mertua aku..aku dok dapur tgk depa gedung..gedang..kat dapur..then ntah...aku rasa dulu2 masa belum kawen..aku la org paling malas nak masuk dapor...hahahahha

    el..aku berkenan kat mee kari hang..nak try lah..harusss

    BalasPadam
  13. Mee kari tu mmg paling meriah. Berebut2 fish cake-nya. Tertelan air liur pose2 ni. Kuih serabai tu mesti sedap kan ... aku lum pernah rasa lagi. Kena try ni!!

    BalasPadam