Sabtu, 5 September 2009

AKU..yeee..AKUlahhh...AKUU..ishh..x caya pulok...

SAPE..SAPE..SAPEEEEEEEEEEEEE..kahhhhhh
akulah...akulah jore bg kategori heavy weight donia kali ke 413 ..hahahaha ape yg aku merepek ni

aku rs smur dh tau...
yg belom tau..meh aku nak habaq mai

AKU JD JORE TUK BLN AUGUST
PENGHARGAAN top komentar kat blog shi3la ni...
thanks dear..AKU SGT SUKEE N HEPI...

yelahh nk msok kontes len..susah..byk sgt saingan..lgpun nak vote2 plak..
lgpun sapelah nak vote aku kan...kahhhh
lgpun nk kena tempek mcm2lah..byk sgt rules nyer..
so kontes yg ko buat ni amat2 lah sng..sng NAK MENANG lahhh kahhh
ehhhh aku komen2 tu semuanye ikhlas taw..
bak kata zura (bini pak ajil tu) cam mn mak nenek ni x menang...sekali n3..10 komen..kahhhhhh (pas ni ko lak jd mak nenek)
hahahahasnah....
saingan mmg senget skali...mn x nye budak yg pnh menang pun
sebok jer komen byk2..kahhhh
(tau sape..tau xpe) kahhhhhhh

oklah..kita tgu apakah HADIAH..yg bakal mak budak yg ting tong msok hangen ni dpt...ok









11 ulasan:

  1. congrats el....kalau blog aku pun konpom ko yg menang el....ko la pneyeri blog aku tuh...

    BalasPadam
  2. EL, hahah! kita ni kan.. mmg pengkomen terhebat laa.. akak pon dapat menang gak..

    ym akak yuzz2436

    bila nak ngumpat2 nehh.. kahhhhh!

    BalasPadam
  3. congrats k.el!!!
    btl2,nyusahkan je contest yg ade vote2 nii...hahahahah~~

    BalasPadam
  4. AKHIRNYA!!!

    Tak sia2 kau mengomen berpuloh kali dlm 1 entry dak shiela tu! keh keh..

    Tahniah! Tahniah!

    BalasPadam
  5. tahniah el.. semoga menang lagi untuk bulan berikutnye. hahaha

    BalasPadam
  6. thniah..=)

    abgb esi dpt kt blog speedrider...hehe..ape la hadiah beliau utk abg besi...

    kem slm husband ek...

    BalasPadam
  7. congrates ell..pengkomentar yg terpantas..ekekekeee

    BalasPadam
  8. wakakakak..

    kalo satu N3 smpi 10 komen...mmg tak de sape bleh lawan...

    aku mmg tk sanggup nak fight ngan ko nih..dapat tembus blog korang pun.....dah kira cukup baik wei!!!

    BalasPadam
  9. TAHNIAH JOYAH ..

    wakakak ampeh siap nama haku dgn nama laki haku sekali ko tepek yek .. (marah ler tu )..

    leps ni turn haku plak

    BalasPadam
  10. huhuuuu...nanti tunggu haku gi soping doluu baru beli hadiah ko ehh..sabauuuuuu..!!

    BalasPadam