Isnin, 24 Ogos 2009

we @ IKEA + THE CURVE

ari rbu..b4 nk balik pg..sil aku nk bw mak die g masjik india...
korg tau lah kalo kat masjid india tu cr ape..kahhhh
aku ngan anak banak x pi sekali..just antar depa kat situ jerk..
so alang2 kami kt kl tu...kami decide nk pi IKEA + The Curve..wahhhh ni pes time gak pi...lm dok tingin nk pi ikea ni...dpt gak merealisasikan..waduhh ayattt skima...kahhhh...so bila dah kat ikea ni...tingat lak mek aussie tu mkn MEATBALL..ape lg...pas g tgk brg2 kat ikea tu... sggh jap kat food court die..terus npk meatball ni...swedish meatball...10 thum to eda sbb bitau menu meatball ni...sgt2 SEDAP...korg harus torai yo...
aku order 10 ketul ball tau...aku suh laki aku amek salmon..dia xmo..dia nk yg sm ngan aku jugak..aku suh dia kongsi..dia xmo jugak..nti x cukup dia kata...kahhhhhhhhhh

aku tgk semua pakat amek troli...xpenah2 pung...so ikut je lah org depan..sekali org depan aik cam aku knl...kahhh ghupenya yassinn ngan famili dia...dlm ati aku...fuhyoooo yasinnnn beb...tp kontrol je lah...x lah smpi terkinja2..kang depa kata aku jakun...jd org KL jap..buat hal masing2...kahhhhhhhhhhh

ni lah dia swedish meatball..sape2 pi ikea nti..harus mkn taw...sdp gilakkk

danish xmo mkn..nk mnm jerk..pttlah kena salin pampers byk kali..lenjun jerk

ngeeeeeeeee....buchukkuuu

muffin yg tgk sedap...tp bila msok tekak...caitttt...x bape nak ok

mmmmmmmmm...sedapnye ball ni smpi kembang2 idung aku...kahhhhhhhh

me @ the curve...

ni lori bomba eh...

love dis pic...:)

ha ni plak aku snap pic huby aku cara paparazi..kahhh
smpi terkangkang aku snap..smbil molot aku pokpek tya..cam artis la kunun2 huby aku ni
tu yg dia gelak smpi tinge tgk aku snap gmbo cam paparazi..kahhhh

huby aku x thn gelak tgk aku dok melompat lah..dok terkinja2lah snap gmbo die...

kahhhhh gelak lg..ni aku tgkp ms aku dok atas besi penhadang...kahhhh

ni pun snap style paparazi..sib bek pki camera ngok je..kalo pki dslr mau depa kata
eh artis ke tu...kahhhhhh

ok nak balik dah...bye ikea..nti aku dtg lg..bw pitis byok2 no..hehehe

16 ulasan:

  1. ishkkk...kurus puasa tgk gambar2 tu..hihi

    BalasPadam
  2. hallo puan elly...tekakku sudah mula teringin ape yg hang makan tu..uhuhuh

    re:el..mertua ku rajin..tetapi menantunya agak malas2 suam2 kuku..ahhaha..aku kalo benda aku nak makan..aku layanzzz gak ler buat..huuhuhu....
    mertua aku ikut ajer..ahhaha.. aku kalo aku masak...jgn harap la aku bagi org jenguk aku di dapur..kang xjadi..kahhhhhhhhh

    BalasPadam
  3. ko kan el
    laki bini sama je eh
    laki ko sporting tau
    laki aku tuh nak bergambo susah amat
    sakit ati aku tau

    heppy je korg eh
    dgn anak2 pun sekepala jek

    BalasPadam
  4. nyampah kat ko joyah .. :(

    ** amboi sakan ko yek ..
    haku ni sejak IKEA kene samak cz X HALAL dulu terus aku x selerooo.. was2 lur... (tp aku mmg xpenah pun makan situ .. )

    BalasPadam
  5. wei el..ko ni..jangan la nangis.. ptg ni ko try la buat nasi tomato tu... yg jadi merah tu letak toamto pureen n sos tomato daa...
    kali ni baru aku nak puji apa yg aku masak..walaaaaaaaaa..memang sedap elly..hihihi..masuk bakul angkat sendiri kahhhhhhhhtu..

    BalasPadam
  6. dah lame gak x pekene meatball ni..ngee...harus aku pegi ikea weekend ni..kaahhh..fish burger set for kid die pon sedap tau ell..eekkekee

    BalasPadam
  7. sedapnye tgk meatball yang akak mkn..nie yang nak g sana nie minggu nie...hehhehehhehe

    BalasPadam
  8. wakakakaka..sengal mamarazi ni. laki ko gelak sbb dlm hati dia ckp "adoyai..awat la aku dpt bini cenggini.."

    BalasPadam
  9. weii...shopping apa la kt ikea tuh...ada angkut 1 lori x...keke

    BalasPadam
  10. aku pun suke gambo korang tertampal dua banak kat dinding tu berlatar blakang kan ikea sign..lawo sgttt..kalau od leh joint ngan arwen lagi besh..heeh

    BalasPadam
  11. ALAAAAAAAAAAAAAAA....

    Org jauh pon dah makan bebola daging lembu tu! Aku gak yg blom penah rasa! huwaaaaaaaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  12. amboiiiii kacaknye laki kau...eh maksud aku anak menantu tak jadi aku tuh berambut begitu...i loikkkeeee it......;P

    BalasPadam
  13. erk! janggut abang bucuk mu mcm abang bucuk jua..

    BalasPadam
  14. sakannya hang p berjalan..dari utagah turun selatan, naik ke tengah..beli apa kat IKEA weii..??

    jom bukak posa

    BalasPadam
  15. el...lama gile aku tak ke IKEA tuh....tunggu masuk umah baru kot...
    wei meatball tuh menarik sekali untuk disentap ye...suke aku nengok danish nye post..cute sehhhhhh...

    BalasPadam
  16. huhu ko pakai kasutt pinkk itewwwww...canggih siott...!!

    wehh chantek baju sangat sesuai ngan kau..

    ehh encem gak eh laki kauu..*tibe2 ingat tips ko,astaqfirrullahhalazim pose nihh..*

    Danish terbaik wokk...!!

    BalasPadam