Khamis, 13 Ogos 2009

PENGEBOMAN..eh silap...PENGUMUMAN...KAHHHH

*
*
*
*
*
*
HAAA...daku nk buat pgumuman ni..aku nak kwin lg satu bleh...kahhhh

idokkk le..laki daku le smpi hjg nyawa...berdekah3...

15-19 ni aku akan berada di KL..kebetulan adek ipo aku konvo kat UTM johor on 17..so ameklah coti..n nak stay kat KL 2 days..nk jpe kwn2 semua yg dok kt KL tu..rindu nak jpe derang
haa kalo boleh nak suai kenal ngan semua kwn2 blog...yg dah kenal tu surelah nak gedixx2 kan..muahahahah
aku will free on 18-19 jer..yg len tu aku ada hal..kahhhhh
tinie..ko nk jpe aku x..hahahaha

email korg pya fon..mnlah tau aku ada dkt2 ngan korg..aku stay kat cheras ye...
so blog aku akan bercoti sama...jgn rindu2 tau..ngeh3
email aku elly_syok007@yahoo.com


********************************************************************

NAK POSE DAH NI...

Do'a malaikat Jibril menjelang Ramadhan " " Ya Allah tolong abaikan puasa ummat Muhammad, apabila sebelum memasuki bulan Ramadhan dia tidak melakukan hal-hal yang berikut:

* Tidak memohon maaf terlebih dahulu kepada kedua orang tuanya (jika masih ada);
* Tidak berma'afan terlebih dahulu antara suami isteri;
* Tidak bermaafan terlebih dahulu dengan orang-orang sekitarnya.

Maka Rasulullah pun mengatakan Amiin sebanyak 3 kali. Dapatkah kita bayangkan, yang berdo'a adalah Malaikat dan yang meng-amiinkan adalah Rasullullah dan para sahabat, dan
dilakukan pada hari Jumaat.

Sempena akan tibanya bulan Ramadhan yang tidak lama lagi saya terlebih dahulu memohon maaf jika saya ada berbuat kesalahan, baik yang tidak di sengaja mahupun yang di sengaja, semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dengan khusyuk , diberkati dan dirahmati Allah S.W.T, insyaallah. Saya juga memohon dihalalkan semuanya.

Saya juga telah memaafkan saudara saudari dan telah menghalalkan segalanya.

Sekian, terima kasih. Wassalam...


esokkk rayeeeeeeeeeeeeeeeeee ya be da be dooooooo

15 ulasan:

  1. el..kahhhhhhhhhhhhhh,,,aku amik coti daaaaaaaaaaa...ehhehe...ala bukan lama pon aku pi..amin redah jer....layanzzzzzzzzzz..kehhhh,,kehhhh...

    el...ko pon sakan gak coti...pesanan khidmat masyarakat,..jgn lupa pakai mask taw

    BalasPadam
  2. aku rs nak cuti 19 tu nk bwk akil check up .. leh jimba2 dgn ko .. kahh

    ** same with me ok darling

    BalasPadam
  3. kekeke...siap buat pengumuman weiii...aku nk ikut sm...

    BalasPadam
  4. EL, ko mai laa Bukit Tinggi Klang.. ko mai Jusco.. kang akak banjerr ko Mek Di yerr..

    BalasPadam
  5. Akan aku temukan si Ely dengan Elly!! muahahahaha

    BalasPadam
  6. wahhhh el ko nk trun k.l eh... mest gempak nye k.l kalo ko trun kahhhhhh... ape pon slmt bercoti... hehehe

    BalasPadam
  7. akhirnya bila aku tarakkk baruuu ko nak turun...citttt!

    BalasPadam
  8. ko pun nk bercuti ye el..slamat bercuti..

    BalasPadam
  9. hukhukhuk
    wei wei ko nak gath kat titiwangsa birthday IZZ eh??
    ampun tuankau ..
    rumah aku ada birthday partu untuk Nabila anak buah aku masa tu..
    tp ni no. fon aku 019-292 4810..sila la contact aku apa apa hal eh

    BalasPadam
  10. weh,laaa..aku ader kusus kt ganu.. np smp 19hb jer?aku blk putrajaya 19hb..waaaa xdpt jmp..

    BalasPadam
  11. el, aku pon nak mintak maaf kat ko kalo aku ade buat silap ye..

    BalasPadam
  12. bestnye jalan2 kl..pas nie kite lak jumpa erk...sushi king tau kak..

    BalasPadam
  13. cuti sakan el.. welcome to key ell ;)

    BalasPadam
  14. cuti sakan hang yer..bebaik jln yer..:)

    BalasPadam