Isnin, 31 Ogos 2009

juadah aku pulakkk...

sgt ronok2 tgk korg berbuka mcm2..ada yg bli kat param ada msk sndiri..lebih2 puan imah kita tu...ishhhhhh suspek sgh la kat dier..nak2 plak murtabak silat die tu...perghhhhhh mabeles betul...aku bln pose ni ala kadar jerk...tp penat gak..yelah balik keje terus...buat keje tuk diri dulu..amek anak2 plak..pas2 bru tolong mil aku kat dapur...tang nasi2 lauk2 tu dia dah prepare..cuma side dish jer dia sure tya aku...tu yg buat aku fenin kdg2 nak pikio ape nak msk..nak plak..jiran2 umah aku tu...suke sgtlah memberi...nk x nk kena buat gak..segan lak nk bg pggn kosong....
menu kat bwh ni ntah bape ari ramadan aku x tau..saje nak tempek

kuih melaka...ni feberet aku..jiran blkg umah aku bg...kak nab


ni plak nasi tamato...jiran bela kanan aku bg..kak na

mee goreng dr..bbysitter aku..kak yah...n popia dr param

putu mayong...dr param jugak

bubur lambuk..ari2 amek..skrg x amek dah...dah x lalu plak...hehehe

ketiaw t'ng aku buat..kahhh men campak2 gak..

pekes ni...haaa ni lah pembantu tetap aku...encik danish..kahhh..ape dia buat tu
*
*
*
*
*
*
*
uli tepung daaaa

kita terbalik adunan ye....

uli lg...

taraaaaaaa..karipap..hehehehe
ranggup sekali...
10 thum to encik danish..kahhhhhhhhhhhhhh


19 ulasan:

  1. wah rajinnya danish...

    bleh jadi suami mithali ni bila besar nanti...

    hihi...

    nak wat adik ipat bleh???

    kih3..

    BalasPadam
  2. eh adik ipar la bukan ipat..

    salah taip daa...

    BalasPadam
  3. wah2 danish buat karipap...kasi aunty skit bleh???
    e
    hehheh

    BalasPadam
  4. meriahnyee juadah buke pose...kak na,kak nab smue kasi juadah...sonokk...rajinnye danish...bagus ko practice danish awal2 jadik somi mithali..ehehehe

    BalasPadam
  5. karipap iteww ketat dan susah nak tarik tak EL..

    hahahah! kalo tak seperti iteww, maknanyerr karipap akak lagikk okehhh.

    kahkahkah..!

    BalasPadam
  6. murah rezki btol yek..bynk makann org bagi...heheheheehe...nak cket~! sumpah terliur..huhu~!

    BalasPadam
  7. karipap saden singgit ye dik...!

    BalasPadam
  8. hamboih2...puan elly..hang ngumpat aku no..hahahahha... xdak aih...aku ni bersilat ikut mood.. kalo mood aku ok...habis berperang kat dapur..kena mai mood malas..hahaha...padang muka periuk belanga aku...ihihi..okes..nanti aku tepek repei occay..aku buat resepi sendiri tu..skali harung topup2 bahan amik dlm internet..

    BalasPadam
  9. danish..rajinnya dia..;eh buat menantu ni...kalo auntie ada anak pompuan..leh wat nantu..heheheh

    BalasPadam
  10. elly...sila pi amik resepi ek..ko try buat taw..insyallah jadi..aku pon main hantam jer

    BalasPadam
  11. hakhak..banyak gak ko makan. x takut ke saiz M bertukar kepada XL?.. kahhh..

    BalasPadam
  12. uik manyak betol makanan ko..lapau aku pepagi nih tgk..

    BalasPadam
  13. selamat berpuasa,
    best nyer ada pembantu tetap

    BalasPadam
  14. tere tul kau buat kuih kipap..menantu hebat of the year nih..haha...aku klau bab kipap tang nak gentel tepi2 tu mmg fail..dari dulu sampai skang..huhuhu

    BalasPadam
  15. wokes elly..pasti menjadi..percayalah..mantop menyentap mesti punya hang buat.....akanku tunggu

    BalasPadam
  16. Meriahnye makanan kat sinun.....

    Kat umah aku ni, kalo ada pun, mungkin 1-2 rumah jek yg rajin bebagi juadah nih..

    Yg lain, bujang...

    kalo dia tak memekak pun, dah cukup baik..

    BalasPadam
  17. haaha..mcm ni la menantu mak!!!!!!!bagus!!dina ckp.."abg danish..abg danish.nanti buatkan dina kipap yer" AHAKSSS
    baik2 ati jiran2 tetangga ko ye el..semua sedekah juadah..murah reseki korang anak banak...amin

    BalasPadam
  18. amboi bestnye ko el...kiri kanan depan belakang hantar makanan....karipap ko cantik je kalau aku buat hancusssssss......

    BalasPadam