Jumaat, 14 Ogos 2009

jd x ni...

aku dh jnji ngan dak zura ni..zura ni aku penah jpe 1st sekali ngan dak shi3la ritu..so kmi sllu dok YM ngan die..so skali dak zura ni x abis2 ajak aku lunch ngan die..heheh tol ke kahhh..so rezeki aku lebih ari tu aku pun ajak lah dak zura ni mkn lunch aku banjer..kebetulan lak niza ni ofismate dia..ritu x smpt nak jpe sekali ngan dak shi3la gak...so aku banjerlah dua2 sekali...untung korg kan...berdekah3 so mmg fenin nk mkn ape..mcm2 palahotak..sorg nk mkn nasi..sorg lg ape2 pun ok..last2 kami terjah CRS jerk...caitttt ayam die dekut nk mpos halus2 jer tpi sedap gak..pes time aku rs...kahhhh sib bek la korg dekat ngan aku tmpt keje..

sorilah ni je pic yg ado pun..aku rancak sgt sembang ngan depa...kahhhh...aku kalo start sembang ape pun lupa...tol x zura...haaa aku pes time jpe niza..ya allah dia comel gilakkk dlm blog aku tgk len sgt..bila face2face wow makkkk kooo lawoooo siot...kulit makkkk aiii cantekk..eh niza ko pki ape eh..bontot eh botoxxxx ehhhh kahhhhh...seyes..cantek kulit ko...

thanks girls sbb lunch ngan aku..lenkali aku x banjer korg dah....kahhhhhhhhhhhhhhh


zura ngan niza

aku yg kepenatan sbb lari dr ofis ke rumah amek kete...then tuko bju..haa tgk dah mcm nak pi kenduri kawin plak...

zura...aku...niza

nota bijik: bila mau jimba lg...asyik kelam kabut jer berdekah3












10 ulasan:

  1. kakakaka...mmg pun hg sembang x stop punya...tp kalu hg mula sembang aku lak turut x stop...

    bdekah3 aku gelak kt hg....tukar bj tu nk jumpa km...sopan santun kononnya....kahhhhhhh

    BalasPadam
  2. weiiii silap2 apa lak aku yg duk ajak hg lunch...hg yg iya2 nk lunch sekali...cesss....kekeke..

    BalasPadam
  3. anggunnyerr ko berbaju kurung iteww wahai EL.. ahaks..

    BalasPadam
  4. wanita berbaju kurung memang manis dan sopan. tu pandangan dari seorang lelaki :)

    BalasPadam
  5. gua pun gila nasik ayam, nanti belanja gua pulak ye.

    *lu dgn baju kurung itam, cute seh...

    BalasPadam
  6. EL,
    ko check email ko yerr.. akak dah email no tepon akak..

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. wei..tak nak banjer aku gak ker?hiks!

    BalasPadam
  9. huh..x sempat nak jumpa akak lagik..nmpknye pas raya la saya jumpa akak..x syok bula pose jalan2 x leh mkn...gpun kumpul budget dulu coz nak banjer akak mkn sushi king hehhehheheheh..cantik akak pakai bju kurung..

    BalasPadam
  10. kahhh sakan banje org..bile ko nak blanje aku lak..eekeke eh ell...yg ko siap tukar baju bagai knp yer??ngeee

    BalasPadam