Selasa, 25 Ogos 2009

janji dpt tido..udahhh

ritu ms kmi g kl-jb..aku dh ready dh tmpt tido anak2 aku ni...mklumlah kete kecik..so muat2 lah depa dua ni...hehehe aku letak bantal kat blkg driver seat tu..so luas le skit nak tido...so xdelah jatuh arwen tu...sib bek abg die x kesah...kahhhhh...sonok kan tgk anak2 tido..tpikan arwen ni lasak tol tidonye smpi dia leh tido meniarap...sib bek dah letak bantal kat blkg driver seat tu..kalo x mauuu tercepok...hehehehe...

tgklah depa dua ni...lena betul..sonok je tgk...biasalah kalo dok dlm keta..ada ekon..so mmglah asyik tido...tmbh arwen tu..jap2 lena...jap2 lena...

abg + adek

ha ni buktinya..adek lg lasak dr abg kahhhhh

muahhhh...nti jpe lg eh

nota bijik: so aku mtk maaf lah kat semua yg janji nk jpe..tp x kesampaian..bkn ape aku pun menumpang org..so nak kemana2 pun terhad...2hari x cukup nak gedixxx ngan korg...nti2lah kot2 aku dpt rezeki lebih..aku trn kl lg..n jpe korg ok..oraittttt :)

10 ulasan:

  1. wah..

    lasaknya si arwin tu....

    akak, bila leh buka posa sekali ni??

    =P

    BalasPadam
  2. haaaaa.. sekali kaki naik daaa.. huhuhu! lasak gak tuhh tidonyerr yerr.. mesti siang tu penat abehh laa tu..

    wawa kan.. kalo siang main lasak, malam sah lerr.. tunggang langgang segala bantal yang aderr terhumban ke bawah katil..

    BalasPadam
  3. aku dpt bayangkan arwen tu ngikut ko..tido lasak. sure od ari2 kena "hempap".. hehe

    BalasPadam
  4. lasak nyer tido..
    selamat berpuasa

    BalasPadam
  5. el..aku rase kalau gegel nie memang tdo lasak lah kott..anak aku pun kemain lasak...nengok kalau boy tdo setempat jerr...

    p/s> ko n abe ko sape tdo lasak....pssss...ngeh3x

    BalasPadam
  6. suke nengok due beradik tido...ehehee..camne anak2 ku nnt ye..ekekee

    BalasPadam
  7. arwen dah mcm boy aku tgk..lasak eh tidonyer..huhuh.ape2 pun..anak menantu aku ni tetap henchem..ahaks


    nota kaki :elly..verificaton code utk entry ni..ODDYMOUN..kahhh

    BalasPadam
  8. COMEIIIIIIIIII!!
    DUA2 COMEI!
    YA ALLAH..SUKEKAN K.EL BILE TGK DH 2 ANK..RS CAM BAHAGIA SGTKAN?!!HEHEHE!
    BAGUS JUGE IDEA KO EK,BOE AKU TRY.HEHEHE

    BalasPadam
  9. mmg cute la wei tgk anak2 hg titon....bestnya...kekeke...

    lasak tul depa tido...kahhh

    BalasPadam