Khamis, 16 Julai 2009

soriii nek loriii..

sori mori ye kwn2..kalo korg klik kat thread aku buat "laga2 tetek...yummy" x kuar
bkn ape..aku torai le si dak shi3la tu ajo auto publish..skali dia pi kt date yg lepas2..
so aku save lah as a draft..then aku teruslah publish..tgk2 x kuar2 pun tuk n3 ari ni..tu yg aku naik keliwon..aku terus delete ajo...then nti balik umah bru aku ote...utk pgtahuan korg..aku ni mmg buta IT ye...ape2 pun x reti ape..main terjahh jerk..kahhhhh


nota bijik: pd "akak" nita (buat sore sengau)..sabo ye..ate kome laju je kalo psl tetek ye..kahhhh
hai abg joe..kahhh sempat lg aku...

12 ulasan:

  1. lorrrr..
    hengat dah aderr n3 laga2 tuhh..
    ko kansss..
    wat akak kempunan sehhh..

    abg joe kata komen ko havoc gilerr arr.. hehehe!

    BalasPadam
  2. wakakakak!
    harus aku org petama komen..
    :P

    BalasPadam
  3. wakakak ko ni joyah wat lawak montot betui

    BalasPadam
  4. kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ado je ko ni el!

    BalasPadam
  5. wakkakaa
    aku pon soak kalau tajok yang vouge2 itew

    BalasPadam
  6. ekekekeke...laju je kan??

    BalasPadam
  7. patut x leh bukak hahhaha

    xpa budak2 baru blajar :)

    BalasPadam
  8. ko buta IT yer..aku celik woooo!kahhhhh..

    Nk gak tgk entry laga2 tetek tue..kahhhhhhhh

    BalasPadam
  9. hihihihihihi tajukk tak hengattt... hahaha

    BalasPadam
  10. cepat wat entry tu balik...aku pun xsabo gak nak bace ,hhehehehe

    BalasPadam
  11. ingatkan ada tetek kat sini..frust tol :(

    BalasPadam
  12. ko nih....dok laga2 tetek jek...hehehe...

    BalasPadam