Isnin, 13 Julai 2009

rmbot pjg danish...

stlh diptg rmbut dpn danish tu..blkg pye aku x ptg..still pjg cam tu gak sejak dia umur 1 thn...sekali je penah aku try ptg..pas2 laki aku suh jgn ptg dah..dia nk simpan pjg..adoiii...ntah cm mn lah rupa dia nti...so far npk ok...
pjgkan rmbut danish..kalah rmbot aku..plak tu lembut nk mmpos...jgn jd rmbot cm abah kamoo sudahhh...
ni dlm keta...perghhh dlm keta pun x reti dok diam..x sbr nk gather2 ngan masya kan zura..kahhh

skrg ni payah beno nak snap gmbo die..die wat dek je ngan kite...

korg tgk aku rmbot dpn danish tu yg aku ptg ari tu...straight kan..dah mcm rmbot eda melben tu..kahhh tp sayang kamoo bkn menantu die...rugiii beso kan danish..hahaha xpe..ko ada penganti...:)

mama..sape..sape..sape penganti aina..kahhhhhh






15 ulasan:

  1. geram tgk rambut danish ni...bile agaknye rambut shasha panjang mcm tu??

    BalasPadam
  2. uitt...apa yg untung mysha tuh? aku x phm da...kakaka

    BalasPadam
  3. comeyy jer anak dara ko..ni bila dier nk date ngan Nureen nie?hehehe

    BalasPadam
  4. Hemsem la dia ! Sejuk mata memandang, anak sapa la tuh???

    BalasPadam
  5. woiiiiiiiiiii xle bla ayat ko.
    ko ni lawak la. tula lenkali masuk minang awal2. aku dah masuk baru nak cucuk jalan. wakakakaka

    adoi..leh ikat tocang.. ehehe

    BalasPadam
  6. panjangnye rambut dia!! apesal kau tak ikat? ikat lagi rock!!

    BalasPadam
  7. cantik ar rambut danish...gna jari pun boleh...seyes rambut dia lawa,nie yang x sabar nak jumpa kak el nie..

    BalasPadam
  8. Danish, apakah rahsianya?
    Pakai jari pun boleh...hahahaha...

    BalasPadam
  9. alaa..ape susah2 weh..anak dara aku kan ade!!!dina danish..dina danish..whkakakka....enchem tul anak ko el..sebijik muka ko..aku sgt suke rambut panjang dia yg lembut itu..tgu aunty sya ye danish..minggu depan aunty smp sane jpe kamo dgn arwen!!ngeh.ngeh

    BalasPadam
  10. El,
    Cute ahh danish ni ...seb bek aku takde nak anak g,,,kalu ada mau aku chop ..kuakauakuauaua

    BalasPadam
  11. wehh El haku chop Danish utk anak haku laaa...haku pojek ngan laki haku malam nihh...wat anak..ko stand by doluu ocayy...alaaaaa anak haku compomm chomel bijak pandai punyerlahhh...jgn riso...tgk mak bapakk ocay..harus genetik baik baik punyer...kahhhh

    BalasPadam
  12. giler kentang hensem la danish skang ni
    rambut dierrrr!!!! pergh..sgt lurus n cantik... apsal ko belakan pjg ???? aku jeles seh...serupa mcm aku hidup dlm blues nyer kartun..nasib kecik lagi....kalau tk aku ngorat hehehehehe

    BalasPadam
  13. cantik mata danish..
    suka akak nita tengok..
    hakhakhak..
    akak taw :P

    BalasPadam
  14. soklan ayien..kehkehkeh...
    sbb bapak nye pun ala2 gitew juga mudo2 dulu2..ahakssss
    seyes la wey...
    jeles tgok rambut danish..siap
    shining tuh...

    BalasPadam