Jumaat, 24 Julai 2009

mndi sungai @ tmn rimba

wiken lps laki aku ajak pi mndi sgi..lm beno kami x pi mndi sgi...last kami pi kat bkt larut tepen..tu pun ntah hape jerk..nyampah...so laki aku decide nk g tmn rimba @ teluk bhg...wah dulu ms kapel ngan die...ada sekali la pi...bkn g romen taw..g mndi mnda piknik ngan kwn2...kahhhhhhh

haa danish ni..kt rumah abis ko tuang air atas tilam meja lantai..bila smpi sungai..ko xmo plak..dok menjerit xmo dok dlm air tu...terketaq bibir sejuk sgt...

mula2 tu wat pagai..xmo mndi..pas2 ok jerk..smpi org ajak balik..bru nak terhegeh2 nk mndi...

abah kamoo yg lm x mndi sungai...ok jugak tmpt ni..dah len skit..tpi still x bape nak ok sbb tmpt nk slin baju jauhhh...aku pki salin je ngan tole..lantak le npk ke tak..kahhh

haaa..org ajak balik..nak men lg...caittt

somi sape lah sesat dlm kolam ni...kahhhh

aku ngan arwen...arwen pun nk mndi gak ..bila npk org rmi suke sgt...smpi terkencing kat atas peha aku...kahhhhhhhhhhh

mama...mama....sejuk...haa nak men air sgt...men puas2..balik kang jgn nak tuang air dah...

2 hero ku

opet peace...aku pun peace gak...kahhhh

muahhhh tuk korg2 yg aku sayang n rinduuu..bleh gitu...kahhhhh

heyahhhhhhhhhhhh.....

bleh lak danish dok amek kopok..then mkn kat tepi kolam tu...kahhhh

tgklah tu..xmo bg kat aku ngan abah dia..leh wat dek jer....kahhhh

kalo psl mkn...x hengat org lgsg...suh mndi pun xmo...

en.somi nak buat aksi terjun...terjun hape...kolam skit pye cetek...kahhhh

nota bijik: tgh kami dok mndi2 tu kan..sekali dtg 2 budak ppuan..cam bohsia jer..siap pki suar pendek ngan tube je...ada gak aku jeling2 kt laki aku...kahhh
then kan..pas kami siap2 nk balik..ada family ni anak mami pompuan semua 3 org..dtg mndi..sekali dok kutuk2 bohsia tu kan..then tau x depa wat ape...depa g shampo rmbot depa byk2..then alirkan buih2 shampoo tu kat area2 bohsia tgh mndi tu..kahhh siot jerkkk gelak aku
tpkan ada ke org shmpo rmbot kat sungai...kahhhhhhhhhh






























14 ulasan:

  1. wakakak ko jeles jgk yekkkk
    padan dgn muko boh2 itu ..

    besh kan g mandi sungai

    BalasPadam
  2. syiok eh mandi ayor terjun?a'ah padan muke derang ekeke tula nak seksi tak bertempat..tapi seksi kat mane2 pon mmg tade tempat ahaha

    BalasPadam
  3. wei..best kan g mandi sungai..kekeke..copy paste kata fazilzura...sinot tgk korang..anakmu pun cute jer..:D

    BalasPadam
  4. Dah lama aku x mandi sungai. Tengok gmbr ni pon terasa aku sejuk air tu..isk..syioknye. walhal sungai dekat giler ngan umah aku tu..huhuhu

    ~wei, sama la laki aku pon. Pepagi masa mulut bau pekong tu pon selera dia nk rogol aku! kahhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  5. tu lerr akak malas nak mandi sungai..
    ade jerr minah2 nak join laa kunun..
    padahal nak tayang body kat laki aku..

    dari jauh sebelom minah2 tu sampai, akak dah sound joe dah..

    hahahahaha! joe tau kalo akak dah sound like evil tu, mmg akak kan jadikk evil laa kalo dia wat jugak..

    hahahahaha!

    BalasPadam
  6. makyak syok ooo...kami baru plan nak p...lepas balik bercuti nnt...
    arwen berani nya sejuk...kalo damia mau jerit satu malaysia...

    BalasPadam
  7. bestnya dapat mandi sg...

    aku penah gak tgk org syampoo kat sg...hehhehee

    BalasPadam
  8. feel je air tojun tu aku tgk.....bestnye mandi time cuaca panas ni kan...wei arween kencing ke ko yg kencing???

    BalasPadam
  9. tengok gambo..
    cam best jek
    dah lama tak mandi sungai

    BalasPadam
  10. SYOKNYA....aku nak g mandi2 x berani skrg ni..air tak suci!..wakakakakakak

    BalasPadam
  11. uik?anak aku pon kaki men air..kalo bwk p swimmg pul gerenti tanak blk..el np x tarek je tube dorg bg londeh biaq teruih nmpk nenen..nk sgt tunjok kt org tunjok ler betol2..

    BalasPadam
  12. tengok sungai tu pon dh terketar2 tahan sejuk......


    kak, dh g dh mkn kemarin kat kedai tasya..

    tp suasana xbest la.....

    makanan ok la...

    sengkak makan

    BalasPadam
  13. bestnya mandi sungai..qaseh x than sejuk ooo...

    BalasPadam
  14. yuhuuuu..!!! bermandi manda sekeluarga.. sonnoknyerr..
    mesti sejuk gilerr.. kt kl ni air sungai dah x bersih sgt.. piki 2-3 kali nk gi sg :(

    BalasPadam