Selasa, 21 Julai 2009

jgn tiru aksi ni...kahhhhhh

tgh aku bz mengodek blog korg..tiba2

MAMAAAAAAAAAAA!!!!!! ADUHHHHHHH

aku ngan slamber badak wat badak jer..kahhhh
tiba2

MAMAAAAAAAAAAAAAA!!!!!ADUHHHHHH

ha kali ni x leh jd..kena terjah bilik tgk ape dh jd ngan anak teruna aku tuh...x smpt aku bgn dr kusi..anak teruna aku dah terkangkang2 dtg kat aku smbil tunjuk..


SILA TGK DIBWH...

JGN SESESESEKALI TIRU GAYA INI...kahhhhhhhh

*

*

*


lailahailallah danishhhh kamoo buat pe ngan tote kamoo tu...laaaaaa ko kepit ngan pengepit bju...kamooo niiiiiiii
gelak guling2 aku....

aduhhhh...aduhhhhh danish dok menahan sakit
jap2..mama nak snap gmbo nk tunjuk kt kwn2 mama..
kamoo than jap eh...sekali....

MAMAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!aduhhhh
kahhhhhhhhh
dah aku tanggal penyepit tu..terus dia gelakkk tgk tote dia merah2...
adoyaiii

laki aku br kuar dr bilik ayor..terus tya nape!!!ha pi la tgk camera...
sekali berdekah3 laki aku gelak...


nota bijik: adegan di atas utk 20 thn setengah keatas ...

aku sllu marah kt danish..kalo x dok diam atas tilam..mama sepit tote kamoo
ngan ni (penyepit)
haaa sekali die kepit totenye sndiri..kahhhh

marka2 danish kat luor sn jgn bimbang..tote danish ok..boleh bdiri tegak ngan jayanya...
kahhhhhhhhhhhhh


21 ulasan:

  1. OIT JOYAHHH ..
    ko kasi ajaran sesat kat anak ko yek ..

    aduyaiiii .. ni sure dia tgk sapa2 nye keje ni ..

    *** ko kasi tgk skit.. bird dia leh kembang tegak ke idak

    BalasPadam
  2. ya Allah apa Danish buat nih...p kepit kote dia lak...
    wakakakkaa....dia nk sunat cepat kut...hehehe

    BalasPadam
  3. adehai..tak leh tahan aku tgk pangai anak ko el..selamba aje..wakaka

    BalasPadam
  4. hahahaha....

    abeh xda keja la tu...

    terkejut tau mula2 td smpai terjerit saya.....


    **akak tolong bg direction nk g kedai mkn tasya tu kalo dr usm

    BalasPadam
  5. MASYAALLAH!!!! wakakakakakakaka

    BalasPadam
  6. hahahhaa lawak tui la danish ni, seb bek le elok tegak lek..akahhhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  7. kahhh kahhh kahhh kahhh..
    ELLLLLLLLLL..
    ko taw..
    anak dara aku dok skodenggg menda aperr yg tersepit tuhhh..

    hahahhaha! kejang mulut akak ketawa taw..

    BalasPadam
  8. hahaha... mmg kelakar la hero awak ni...
    buat eksperimen lak dia...

    BalasPadam
  9. waaahahahhahahihihuhuhuhhehehehe..
    x leh nak gelak dah aku el oiii..
    mcm2 gelagat anak ko ni tau..
    perit agknye kan tersepit mcm tu..hahahahhaha..kelako la..

    BalasPadam
  10. subhanallah danish....jgn maluuuuuuuuuuuuu lah.......takde tempat lain ke nak kepit sayang oiiiiiiiiiiii....ko ni el ..........
    wakaakaaaaaaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  11. apo ko belek tote tu danish sampai sepit kan dia kahhhhhhhhhhhhh....

    BalasPadam
  12. YA ALLAH MENANTU AKU!!!!!!!!!APE SUDAH JADI NI..KOT YER PUN NAK TEST POWER SENJATA..JGN LA DI SEPIT DGN PENYEPIT TU..NI KALAU DINA TGK NI..MENANGIS2 DIA MALU TAU!!!KAHHH...FUH..XPE EL..YG PENTING..SENJATA NYE BERFUNGSI DGN BAIK YER..KALAU X BAIK..NAYA GAK WEH...KAHH

    BalasPadam
  13. hahahaha danish sepit tote supaya apa? mama ajar ye.. adoiii la el anak ko ni wat aku tergelak...

    BalasPadam
  14. hahaha... dia nak rasa dulu sakit ke tak sebelum akak wat kat dia.. ahakz

    BalasPadam
  15. el tgk lg xper..mksd nyer berfungsi dgn bek lgk..kepit sdiri nye xper jgn kepit org len plak..

    BalasPadam
  16. sahh ni ajaran sesat ko el!!..
    klu tak tak kan danish brani buat..haha
    tapi pic tu kira ok la.. clear sket blum berserabut lagi..
    klu berserabut tak nampak lak penyepit tu kan!?!? hikhikhik

    BalasPadam
  17. ADOIII ANAK SAPA LA NI??
    ABIH LA DINA!!! ABIH! ABIH!! ROSAKKK! ROSAKKK!!!

    BalasPadam
  18. berdekah3... aku ni dah la dlm pantang, mane blh gelak guling2... adoila danish...

    BalasPadam
  19. haha lawaklah danish....boleh geng gak lak dgn asif aku....asif aku suka ikat getah dkt tut dia..konon nk toncang kan...haha

    BalasPadam
  20. kah kah kah!!gua korek blk entry lama2 lu!!kah kah kah!!!!!klaka la lu org nie!!hahahahahaa...

    BalasPadam
  21. kahkahakhah...bahaya tu danish..jangan wat lagi ye kahakahkah

    BalasPadam