Khamis, 9 Julai 2009

haaa hambekkk ko...cm x caya jer ..kahhhh

huarghhhhhhhhh mimpikah akuuu....ni aku pye ke...

mcm x caya lahhh...tgk dlm2..kahhh ngeeeeeeeee..yelahhh betul le aku pye

wahhhhhhh syok gilakkkk....

sandle nk pki hari2

itam mmg jd pilihan aku...mmg dh lm ngidam kasut ni...tantek x

fes time aku beli ksut pinky...ni laki aku yg pilih...cm mn ok x taste die...kahhhh

kasut cm ni wajib ado...hehehe
korg nk tau...meh aku nk stori psl nape aku borong byk kasut2 ni..
aku dah setahun lebih x beli kasut...kasut2 aku semua dh hancusss..yg tggl kasut crocs yg mhl giler tu xmo dh pki..pki ms peknen jo...then kasut sport yg korg psn yg sllu aku pki tu je lah pung yg ado...yg len2 dh hancusss...aku ni mmg x reti jg kasut...
yg paling sadih...haaa ku g ofis pki selipar je..nk tau nape..sbb aku jln ikut kpg..so byk tait2 ayam itik lembu kebo burung segala mak bapak binatang ada..so bek aku pki selipar aje..dr aku pki yg lawo2...wakakaka lgpun sng bg aku..aku nk jalan kaki pi balik keje...(ofis aku blkg umah jerk)..kahhhh...
so smlm aku borong (borong ke) kat Qbay brand outlet...dh lm aku berkenan kasut2 ni..cuma pitis xdok...ntah cm mn smlm ada budget x bape nk ciput...nk plak ada % so x smpi RM100 smur ksut2 ni..murah kan...xpe asalkan bergaya...kahhhhh...so pas ni xde la aku malu sgt pki selipar..huhuhu..so aku kn jg kasut2 ku ni..jaga spt nyawa aku..bleh gitu...berdekah3
gembira sgt2...lega pun adoooo kahhhhh
nota bijik: laki aku kata beli tuk stok raya terus...arghhhh no no no..raya nti beli len plak..kahhhh




























22 ulasan:

  1. wehhhh byk nya kasut...borong sakan...kekeke..
    kasut color pink tu aku sukerr2....bg aku bleh...aku byr la...

    BalasPadam
  2. Wakaka.. Muka tak menahan.. Blh brlakon.. Jadi kanak-kanak girang.. Ekeke.. =p

    Manyaknye kasut.. Da beli jgn tak pkai lak.. Haha..

    BalasPadam
  3. ish3x..
    ko kan..
    beli kasut skeli byk daa..
    akak suka tgk yg kaler itam tu..
    cantik laa el..

    alaaa.. rayerr kang ko rembat lagikk laa kan.. huhu!

    BalasPadam
  4. cantik la kasut2 nie...lebih2 warna hitam 2...

    BalasPadam
  5. wwooo..byk siot..ek el bkebetolan aku pon br borong kasut..semua peep toe ng pumps jerk..aku pon da staun xbli..tu yg pulun sakan.. peep toe pink tuh mmg cun abes..pndai laki ko pilih..

    BalasPadam
  6. skali beli... amik ko!!! kahhhhhhhhh....

    BalasPadam
  7. wakakakkaa...macam2 la ko ni lady gaga.. hehe

    BalasPadam
  8. hamboi ko...sakan borong kasut...tp mmg berbaloi....dpt 4 trus!!!

    BalasPadam
  9. umang ai....
    hehhee...ko ni el...
    kehkehkeh..
    muka ko tu wat org nak terjah ko nye netry ni tau..
    cantik kasut pinky tu

    BalasPadam
  10. aku ingat kenapa la muka ko gitu el. suspender je...

    amboi, dpt kasut baru spai berpasang2! suke la tu!!

    BalasPadam
  11. weii bykknyerrrrrrrrr sekalikk memborong..huhuhuhuhuhu

    aku pun suka yg pink itu...

    mihahhahha cun gilerr beb muka hepi tu... heheheh

    BalasPadam
  12. WOI WOI WOI ini sudah lebih
    apsal ko beli kasut banyak2?? ko sajer menjeleskan hati aku kan??
    aku marah ni..
    hhhahahhaha
    (dengki sebenarnya)

    BalasPadam
  13. byk kasut borong..bak aku satu...aku nak hat wedges hitam tu...huhuhuhuh~~apsal cantek sgt sehhh...

    BalasPadam
  14. sangat cantik kasut2 tu....
    suke yang gambar last sekali tu
    menarik...

    BalasPadam
  15. lawak laa muke akak... tapi cute..

    BalasPadam
  16. OIT JOYAH ..
    ko nak wat niaga ke hape ..
    punye banyak gilossssss..

    tp besh kan sekali sekala terjah kasut banyak2..


    ** elok ler tu wat muke cm keliwon tu .. sib baik x jd mak yong dh

    BalasPadam
  17. walawehhhhhhhhhhhh syoknye el...berpasang2 ko...utk aku takdeke?? oooiii tak buleh blah la muka yg cm x caya tu!!!!

    BalasPadam
  18. wehhhh hakuu nakk sepasangggg...samer cam ko gak..tapi haku nak color merah..carikkan utk haku tau..haku bayar kau sekali upah mencarik..okehhh setuju..??

    sumur idup hakukan tak pernah lagik terfikir nak beli kasut pinky...huhu..mesti laki ko stim tgk ko pakai kasut tuhh kann...kahhhhhh...

    BalasPadam
  19. ehh takmo lahh color merah..tukor lahhh..color putihhhh....suci sikit..hakhakhakk

    BalasPadam
  20. Gua nak ajak lu dtg makan kenduri kat blog gua.Folo baca doa skali pun takpa..

    BalasPadam
  21. weh!!!ko nak bukak kedai kasut ke weh??byk gile..se umur idup aku..aku x penah beli kasut lebih dari 1..huhuhuh

    BalasPadam
  22. borong kat queensbay kn??

    haha...

    memang murah....

    ada gak borong baru2 ni...

    tunggu parking punya la lama..

    btw..salam perkenalan...

    =)

    BalasPadam