Isnin, 22 Jun 2009

stim sorg..siannyeeee berdekah3

sjk musim doyan ni...umah mil aku x putus2 dgn buah doyan ngan buah butan...mil aku smpi penin2 n x bleh bgn ari jumaat lps..hehehe..tgklah smlm dia bw balik lg doyan dr umah ayah dia...bw butan lg..ish2...balik2 dr umah ayah dia..dgor le dia pggey...ellllyyyyy ...ha mak bw doyan ni..meh la mkn...(dlm kotak fikiran ku) aik org tua ni ari tu smpi x leh bgn2 smpi kena tahan wad 1/2 hari mau lg mkn doyan...dasattttt...hehehe...aku pun dh xde org kat umah...od x mkn doyan...apa lg...stim sorg2 lah kat dapur..tu dia ehh doyannn bykkkkk...aku suke doyan yg x bape nak kuning..isi x bape nak lembik...
doyan oh doyan...

daku kopek sndiri tau...hehehe

rambotan lg...smpi batuk2 daku mkn ni...



layan stim sorg2..kahhhh


mil msk cuq doyan...dapnyeee
nota bijik: widjan...aku x pyh g karnival tu...aku dah 2 mggu dah mkn doyan..pree jo..kahhhh



15 ulasan:

  1. uihh besnye doyan el... bak skit...

    BalasPadam
  2. Apsal tjuk de camtu??? Ade kene mngena dgn durian ker??? Wakakaka.. Kak ellyyyyy.. =)

    BalasPadam
  3. oiii antu doyan ko yek...meh la cempak sini 5 biji wakaka

    nasiblah umah ko jauh klu tak HARUS aku tebalkan muka tompang makan doyan.idak le ko stim sengsorang jek makan doyan tu.aku leh jek temankan.janji pree heheeee

    BalasPadam
  4. woi aku nak rumah ko bleh tak??

    aku nak makan doyan pree tu

    BalasPadam
  5. AMBOI AMBOI ko joyahhh..
    sakan ko stim makan doyan sorg2 yek.. sib baik aku sakit.. kalau x, sure aku pun tumpang stim sama

    BalasPadam
  6. weh ell...terlior aku tgk ko stim durian sorg2..hadei..kalau aku dekat dgn ko harus aku mintak skit durian ko yg berlambak2 tu..siap ade cucur durian tu..sadisnye pewot aku dah berbunyik dah ni..air lior pon asik kene telan jerk..kahhhh

    BalasPadam
  7. Oiiiiiiiii!!! klimaks kau sengsorang kt dapor tu ye el?? apesal kau x ajak aku join skali? tp aku suke yg lembek2..baru tesungkik jubo makan!

    BalasPadam
  8. amboi..nasib la aku dah lantak 3 bijik kelmarin..klau tak mmg aku bako blog ko...kahhhhhh

    BalasPadam
  9. aku x jeles langsung sbb aku dah pekena doyan kemarin sebakul. wakakaka

    BalasPadam
  10. perghhhhhhhhh sampai ado cuq doriann ha.....

    BalasPadam
  11. aku terliuq nengoq cucuq doyan tuq..kahhhhhhhhhhhhhhhhh...byk nyer doyannnnnnnnn...tapi aku x bape minat doyan..ko mkn la smp lebam..ngeh..ngehh

    BalasPadam
  12. uitt samerr la citarase kiterr..haku ponn soka doyann yg keras2 sikitttt..tak sokaa yg lembik2..tak stimmm oooo lembikk222......aummmmmm

    BalasPadam
  13. Elly, aku tak pernah try lagi cekodok durian. Mesti sedap ni. Sama la hubby aku pun tak makan durian, ruginyer mereka itu!

    BalasPadam
  14. wah sodap nyo..xsbr plak aku nak serang kampongku utk blasah soyan bapak haku..

    BalasPadam
  15. sedap nya cengkodok durian tu..nak ckit

    BalasPadam