Ahad, 28 Jun 2009

sgt terujaaa...

teruja mmg teruja sgt2 nk tgk movie transformers ni...mmg SUPERBBBBB best siottttt...ada scene optimus lwn 3 decepticons smpi aku emo sedih sgt...optimus matiiii..adoyaiiii kesian die...jahat betul decepticon tu...hehehe..tp xpe die idup balik..perghh HERO MN LEH MATI..mmg best siottt...aku tgk ngan danish ..od sekali..arwen ku tgglkan..hehehe sggp halfday semata2 nk tgk ini movie..smpi x sempat nak snap pic..ni je lah ado pung...org pya lah rmiiii aku dh siap book awal 1 hari..tu pun jenuh nk Q..kahhhhh...tp aku x puas ati..psl eh geng2 baik tu robot x bape nak kuat semua ketot2 belaka..aku hrp transformers 3 akn dtg..dpt tgk lg dasat geng2 baik...huhuhu...SAYANGGG OPTIMUSSS..hehehe...ko mmg HENSEM kahhhhh.....


nota bijik: ada 1 scene tu robot jahat ketot leh plak dok romen ngan kaki si pompuan seksi tu mikela..kahhhhh


11 ulasan:

  1. amboii tu diaaa...siap bag sipnopsis...tapi aku heran la...nape aku takmo minat transformers...cubee gak nak minat..huhu...agaknye aku lebih minat doremon n gaban kut mase kecik dulu...kahhhhhhh

    BalasPadam
  2. ohoooo ade geng! eda, give me 10!hahahaaa

    aku pun tak minat le cite2 cemni...nasib baiklah dpat laki yang jugak tak minat cerite cemni...kami siap saling bertanye, "kenape eh...dia orang minat?" hahahaaaa

    BalasPadam
  3. aku byk kali miss nak amik tiket, hari pertama je... laki aku punya gigih beratur panjang, skali sampi turn dia bleh abessssssss plak! memang ampeh tobu tulll!!! tah ble nk p tgk, asik fullll jer huhuhu...

    BalasPadam
  4. uwaaaaa aku nak tgk gak!!! tp aku dah mcm ni, dah tak larat nak duduk lama2 dlm panggung

    BalasPadam
  5. heheheh ko pun sakan tgk cite ni ker?
    aku zaman dulu2 suke gile cite ni .. yg skang ni cm xbepe nak layan ler.. huhuhu

    BalasPadam
  6. pergh sampai half day ko krn nak tgk cite ni erk? ehehe..eh bkn ko dah benti keje ke?? ekekkee....aku nak nengok gak smlm tp laki aku ckp die ngantok sgt kang buat rugi je tetido dlm wayang..hurmm..melepas aku..hhuhh

    BalasPadam
  7. hai el...
    baru sempat terjah rumah hang...
    amboi awaiiiii p tgk noooooooo...
    bed@m.com

    BalasPadam
  8. akk klo danial ajak tgk citer ni akk ckp tgu cd kuar..wakakakkaa..teruk tul mama nya ni..psl aku maleh nk melangu kt cinema tu psl akk x suka transformer..

    http://madamct.fotopages.com

    BalasPadam
  9. hohohooo...haku ponn tak tgkk lagii nihhh...nak tengokkk tapi riso Danial bising lam panggung lak...

    ehh anak kau ocay jerk ker lam panggong..baikk nyerr..

    BalasPadam
  10. El ~ perghhh dasat ko..siap book awal2 tiket tue...kahhhh! copy paste ayat ko sket...

    ~ Owhh..aku cam eda gak..x kenal pon nama2 transformer tue..mybe aku minat sm cam Eda kot!hahahah

    BalasPadam