Selasa, 9 Jun 2009

npk x...suka ati aku laaa...:)

at least 99% kestressan aku dah kurang bila pki suar ini ...berdekah2..aku tau ada yg NYAMPAH..MELUAT tgk statement aku ni kan...xpe...aku xleh buat org suke kat aku...apa yg penting..pas banak no. 2 ni...body aku kira ok lah dr banak no. 1..kali ni so far SO GOOD...ngeh2...so TGK AJELAH eh...abis tu xde ape nak aku update...ni lah yg dpt buat aku hepi...berdekah3...nti aku update plak suar size S..tu pun kalo S tu jubo aku leh masok..:)
nota bijik: peduli ape aku korg leh pki S ke double.. triple SS..yg aku tau aku leh pki size M dah...WEI BG CAN LAH AKU UP SKIT...KOME NI..:)

17 ulasan:

  1. Elehhhhhhhhhhhhhh!!!! takat M. huh!!! Aku ni double SS tau! Dah macam keliwon! huhuhu..bak la sni skit lemak yg kau nk buang tu El. Aku takmo kuwus sgt. TAK SANTEKKKKKKKKK :(

    BalasPadam
  2. ai ~ wahai ai yg jelitawan ko tu mmg dah kategori kocik nk dibandingkan aku yg besar gabak ni..apalah ko ...:)

    BalasPadam
  3. M tu..aku ni dok L lagi..pasaipa noooo....

    baguih la..hang p selim world ka

    BalasPadam
  4. hooooooooo...hakuuu ponnn mau banakk no 2 lahhh kalau gini...

    banggg bangunnnn jomm kiterrr watt anakk...cerrrrreeeiiiittttt...

    BalasPadam
  5. halamak..saya pun kena lawan nie..owang dah anak dua pun boleh dapat saiz M..saya pun kena pastikan dapat saiz M la...

    BalasPadam
  6. hamboi hangggg!! selim melim noo..
    awatnya jadi lagu tu noo.. awen dah sedut lemak hang ye?

    baguih..baguih..tingkatkan prestasi kurangkan kontroversi.

    APA AKU KESAH!! ko pakai saiz S ke SS ke XS ke hapeee! bukan badan aku! badan hang! wakakakakaka

    apa pun TAHNIAH kerana dapat mengecikkan DUBO..JUBO hang tu. :)

    BalasPadam
  7. wah, dah turun saiz!!! tahniah la el. nanti ko bg aku rahsia ko eh. aku pon nak kurus pas banak. ekekeke

    BalasPadam
  8. Mubarako inspector sahab .... kikiki. Berjaya Berjaya !!

    BalasPadam
  9. pasni ko tgk aku lak yer el kahhhhhhhhhhhhh....

    BalasPadam
  10. LOR KO TUNJUK JUBO kO DH KECIK LER YEK.. kahhhh
    tahniah2 , ni kire psl JDM ni ler yek ..

    ** baju saiz pe plak ..

    BalasPadam
  11. pewittttttttttttttttttttttttt....M tu....ko tau x ape maksud M tu???
    M = MENGADA-NGADA...kahhhhhhhhhhhh..
    tahniah weh el..ko dah berjaya MeMontokkan diri ko!!!!aku rase aku masih L KOT!!!KAHH

    BalasPadam
  12. ceheceheh...menyampah aku...

    note: dalam ati jiles gilakkk hahaha

    BalasPadam
  13. tahniah kerana berjaya pakai M...ko pon kena wish aku tahniah jugak..aku bole pakai S...tapi sesak napas..kahhhhhhh

    BalasPadam
  14. wah..dok umah leh kurus ko erk ell...aku pakai L OR XL x herannnnnnnnnnnnn poooooooonnn...muahahahhaaa

    BalasPadam
  15. ha samo saiz aku.... hahahha takehtahan statement kak ai....meh kita bg lemak2 kat dier kasi gumuks sikit mak budak tu..

    BalasPadam
  16. woit..jelesnya aku...huwaaa..aku ni makin lama makin bertambah saiz baju n seluar..uhhuu

    re:el: insyallah..tapi ko kena tgl no fone ko ler kat aku.mcm mana aku nak jumpa ko.heheheh..memang sodap ikan keli bendang ni..rasa dia beza ngan keli bela...keli bendang rasa natural..keli bela rasa dedak..hehee.pasai sya nak dtg tu, aku xjanji lagi leh pi dak.sebab aku ni keje xtentu masa.pape aku roger ek.

    BalasPadam
  17. el.. harus ko pakai seluar itu dan amek gambo nya..ok.. aku x puas ati...

    BalasPadam