Sabtu, 9 Mei 2009

ari sabtu yg syiokkkk

ari sabtu yg amat2 syiokkk giler...sabtu sllu aku kejekn..so sabtu ni public holiday (wesak day)...laki aku lak cuti..aku ajak laki aku + anak2 sekali pi round island...mmg besttt..mcm pi holiday plak..kalo korg dtg sini..aku leh bw korg jln2 mmg syiokkkk...ni pun cm x puas berjln...amat2 berbaloi..heheh (cam x penah jln satu penang lak aku) berdekah3..ekceli byk lg tmpt2 yg menarik..tpi aku jerk yg mls nak discover...hehehe..yg best skali...anak dara aku lgsg x bunyi..kira all time baikkk...amat2 cemerlang..hehehe..anak bujang aku jgn ckplah...hehehe...JOM PI PENANG...kahhhhh

************************************************************************************
b4 jln2..harus bekpes dlu...aku bgn awal msk nasi lemak aka lunch sekali lah...hehehe

ni kt jln pi balik pulau..npk x ada pantai kt hjg tu..tu PANTAI ACHEH..view amat2 tantek...x pi pun..lenkali ok...ekceli kt sini ada air terjun org pggey AIR TERJUN TITI KERAWANG..x sempat nak snap..nti2 lah eh...minah ni posing ngok tol..berdekah3

************************************************************************************


haaa..klo dh terlnjak ke b.pulau hrs pekena LAKSA JANGGUS..the femes in pekan..berdekah3..penah msok JJCM..boleh thn gak lak laksa dia..kena q pjg gak..rmi plak org...ujan2 ni syok pekena laksa...:)
************************************************************************************

destinasi strsnye...ngeh3...ke TELUK BAHANG DAM u..berdekah3...tantek kan dam ni...kalo round island sure sggh cni...dulu ms kapel sllu gak gomol2 sini...upsss dating lah...aparaaaa dr situ leh npk gak PANTAI ACHEH...mmg view marbeles tul...

tantek kan...xleh mndi...nk mmpos..just tuk xtvt lasak cam kayak..jetski

meh posing dulu...ngeh3

danish TITANIC

************************************************************************************

then kami terus ke BATU FERINGGI..ekceli otw ke sn..byk tmpt yg menarik..tpi mmpos lah satu hari nak abis..tol x..hehehe...ok BATU FERINGGI time...ms tu air psg..mmg ombak besar...mmg best gilerrr..tpi kami x mndi..just lepak2..pose2...n gesel2 jer...berdekah3


apa kes minah tu...:)

opocot ko...harus buat GIMIK...:)

danish + abah + arwen

eh2...cm pnh tgk ini gmbr kan kan kan...tp di mn eh..berdekah3...


view mthari nk tggelam..bye2 mthari..see you 2morow...:)

BATU FERRINGGI BEACH

DANISH

ARWEN

klah..x lrt nak edit gmbo ni..ekceli nk wat satu2..tpi kang koma lak korg tgk gmbo byok2..hehehe..haaa dh tgk tu g lah rogol ke romen ke tggl pesan ke...x buat kalo aku cabut bulu tiak korg..xde bulu tiak..apa2 aje bulu korg ada..berdekah3

16 ulasan:

  1. Hamboi3.. Gitulah kalo brjalan.. Mak brgaya, pose lbeh2 dr anak kat dpan camera.. Hak hak hak..

    Kak el.. Kalo kita tak knal kn, mst igt akak anak dara tau.. Wah.. =)

    BalasPadam
  2. hana ~ ye ke cam anak dara...ye ke cam anak dara..ye ke cam anak dara...harus x tido mlm ni..kahhhh i lebiu dek...berdekah3

    nota bijik: laju jer aku reply komen..sllu x...harharharunsalimbachik tol ler

    BalasPadam
  3. pirahhhh ayat x leh blah..
    "kalo dtg penang nk bawa jenjalan"

    haku yg dtg ni ajak jumpa siap nak bg kek pun ko siap kanselll
    caittttt...kahhhhhhhhhh

    hamboi...tu lah dye gayanya begambo kalo penduduk sendirik yg pusing pulau kan...
    hehhee

    BalasPadam
  4. ell..ko nampak mcm dah gomok skit jerk?ini mesti kerane breakfast nasi lemak kan?? ekekeke...pandai aku ckp org..aku lagikla dah telebih banyak..kaahhh...syoknye jalan2 kan..aku dah lame kepingin nak datang penang utk menikmati makanan2 yg famous kat penang tu..ehehee

    BalasPadam
  5. woit el...korang ni pi dating pon bawa adik2 ke??/opsss....adik ke anak tu????kahhhhhhh

    BalasPadam
  6. nota bijik kau tu aku tau sangat la el!!! pantang org puji, mmg harusssssss reply cepat! kahhhhhhhhhhhhhh....

    mmg syiok aku tgk gambo kau pi holiday kt tmpt sendiri. cantek2..x yah kau berjalan jejauh kan.. :)

    BalasPadam
  7. haku memang pencinta laksa...namun ku bukannn mengkedarahhhh...haku memang pencintaaaaaa laksaaa....mhuahuahua nakkkkkk laksaaaaaaaaa.....!!!!

    BalasPadam
  8. amboi kooo .. sonok sakan yek ..

    si danish .. mak aii pjg nye lambut nye joyah wehhhh ..

    BalasPadam
  9. el!!!sonok gile percutian sabtu ko ni!!!!adeh la...tetiba rase mcm nak dok penang plak weh...hahaha...aku mmg suke pulau2 ni..aman je pale otak nampak laut kan...sonok aku tgk korang 1 family bersantai2 di tepi pantai!!heheh..siap pekena laksa jangguihh lagi..aku baru tgk dlm WARUNG KITA kelmarin..hehhe..

    notak bijik ke****** : aku mai penang hang x bwk aku round2 penang siap hang!!!aku sula yang laki bini!!kahhhhh..x pun aku culik anak bujang ko utk kawinkan dgn anak dara aku..kahhhhhhhhhh

    BalasPadam
  10. sya ~ kwinkan anak dara ko ngan anak bujang aku...I LOIKEEEEEEEEEEE...aku rela..berdekah3

    nota bijik: laju jer aku reply psl nk jdkan besan ni..mklumlah besen x jd x sudi....kahhh3

    NOTA BIJIK2 TUK SEMUA:
    aku bkn xmo bw korg jln2 kt pg ok..mayb ms korg dtg tu..x kena time..laki aku ni x tentu keje dia..sabtu ahad pun kdg2 coti..nk plak skrg aku ada anak kecik..so kalo laki aku x keje..NTIME aku bw ..hrp mklum...hehehe

    BalasPadam
  11. alamak silap taip...

    sabtu ahad kdg2 laki aku KEJE..ok tu yg x leh bw korg jln2..HRP MAKLUM LAGI SEKALI..

    BalasPadam
  12. dasat aaa posing..sampai menjilat pipi...menandekan panjang sungguh lidah ko....sedap od..kahhhhhhh...mase ko posing2 maut tu arwen ko letak mane ????mushkil ni

    BalasPadam
  13. GILE LA.. LAKSA JANGGUS..BARU NENGOK KAT WARONG KITA.. LELEH AKU

    BalasPadam
  14. Indahnya Penang ... Syoknya laksa!

    BalasPadam
  15. suke tul ko ngan bulu tiak kan el kahhhhhhh.... wei cntik gilos gamba2 pemandangan ko tu... perhhhhhh... mcm potograper ekekek...

    BalasPadam
  16. sejak ada anak dara ni..sakan ko L. ko leh jd tourist guard..wkakakak..bkn guide yer..wakakakaka

    BalasPadam