Sabtu, 16 Mei 2009

aku plak ok :)

70 perkataan

Speed test



teruja tgk korg pya test power...hebat x?????leh celen ke??tgk bijik laaa..eh silap tgk tgn laaa..berdekah3

nota bijik: awak (laki aku ler) meh test power tgk...hebat x...(aku saje suh dia sbb dia kalo taip satu2...hahahahaha

15 ulasan:

  1. oiiiiiiiiiiii!! giler laju bijik kau menaip!! isk isk isk..MAK KAGUM NYAH!!! :O


    Kau ajak laki kau test power apa El? menaip ke, meromen?? :P

    BalasPadam
  2. mak oiii..lajunya......
    aku pon ank teraiii lerr..

    BalasPadam
  3. FULAMAK JOYAHHHH ..
    terer le ko .. kire ko yg 1st capai 70 nih.. fulamakkkk terkesima beb ..

    * sure ko ni secretary nih .. x pun juru taip

    BalasPadam
  4. oii el...lajunye ko type...mengikut syarat yg dikehendaki...70wpm...syabas syabas..ekekekke...teruskan perjuangan ko ell beat kawan eda..die dapat 94wpm..ehehe

    BalasPadam
  5. gilo terbabas punye laju weiii!!!

    syabas betey!sgt2 impresssssssss

    BalasPadam
  6. el..kahhh..ehhehe...murah ler sebab aku pakai setahun.. bahagi ngan 12.ihihihih..ni ler 1st time el aku beli..wakakkaka..tu pon jenuh kumpul duit.
    laki aku pon ckp mcm ko.dari beli [perfume baik la beli susu n pamper anak..wakkakakak..(mimpi ke ape)
    rasanya pas ada anak.pasni kena byk habiskan untuk anak.untuk kita ytolak tepi kan.

    BalasPadam
  7. astagaa....bijik mana lak ni???!!


    aku rasa sure tab keyboard ko pecah...wakakaka

    BalasPadam
  8. bagi aku mengucap dulu...astarafirullahalazimmmm...
    ko menaip ke ko gigit keyboard ni??kahhh..bapak laju weh..ko telah mengalahkan kelajuan aku el...tahniah2..mcm ni kite leh challenge tapi pakai gigi lepas ni..kahhh

    BalasPadam
  9. aku takmo kagum lagi..sebab kawan aku leh buat 96..klau ko leh over dari tu..baru aku kaget..kahhhh

    BalasPadam
  10. uih....70 tu...mengikut result ujian menaip..nie dah kira cemerlang...hehehheheheheh

    BalasPadam
  11. huhuu dasatttttt.....!!!

    wehhh aper barangg panggil laki "awakk"....tak stimm la weiii....kahhhhhh berdekah3

    BalasPadam
  12. el...dialu2kan.tapi kena calling dulu nak dtg.aku keje.weekend pon keje. maklum ler.keje shift xtentu masa

    BalasPadam
  13. laju gilakkk ni mesti men tipu ni kan???
    ko suruh data entry ko kan???
    hahahahaha

    BalasPadam