Ahad, 19 April 2009

pgg botol plak...

ni lg satu perkembangan terbaru arwen...dia dh pndi pgg botol....n kalo tgk botol susu ni...sure kelibut..yelah org tgh lapo..ko main2 lak..kahhhh...yg lawak tu kan kdg2 tu puting botol tu x kemana hala..tgk2 dok kat idung lah..pipi lah..smbil molot dok nganga nk cari puting..harharharhar....tpi selain abah kamoo...mlm2 kamoo sure cari puting mama kan kan kan kan...kahhh berdekah3

9 ulasan:

  1. salam singgah..sungguh comel yang amat2...pastu dok pegang botol very the confident..hehehheheh..
    macam nak gigit je pipi dia..

    BalasPadam
  2. salam..el...ehhehehe....sama la pulak...aku pon bukan gheti sgt masak ikan tu...1 st time tu.
    heheheh...boleh je nak banjer...tapi aku banjer low class nyer kedai la.hahahah...aku mana la ada ribu riban..ajhahahahha

    BalasPadam
  3. advance sungguh arwen..bapak arwen lagi advance...pandai mencarik puting mamanya dlm gelap lagik..kahhhhhhhh

    BalasPadam
  4. wakakaka... k0 memang el... ade je yg ko nak selit 18sx kan? kahhhh.... arwen da pndai pgg bt0l yer... cute je dia pgg btol tu hehhe

    BalasPadam
  5. bagus..cepat2 berdikari nanti mama & papa leh bagi kawan lg. hehehe..

    BalasPadam
  6. giloo..wakakakka..bapak arwen mmg la cari puting kamoo

    BalasPadam
  7. cepatnye arwen pegang btoll...ehehe..teringat dulu airiel sethn baru nak pegang botol sendiri..

    BalasPadam
  8. el.. ko nie.. x abes2 18sx ko tu yea.. apepon aku enjoyy tgk blog ko... ceria... kiut la arwen pegang botol susu..

    BalasPadam
  9. arwen ngannn bapak kongsi yerkk..sorg kiri sorg kanann mama layann kat tgh-tghh...kahhhhhh...

    BalasPadam