Jumaat, 10 April 2009

My Nyawa....




11 ulasan:

  1. haiyooooo veri the hensem okeyy anak teruna kau tu.....

    huhhhuhu kau nak tunjuk anak dara kau yg hover tu kan..apasal kau yg hoverr bergambor.... hahahahhaha

    BalasPadam
  2. adoi, hensem sungguh anak teruna ko el...

    anak2 ni mmg la nyawa kita kan? tak de anak2 ni tak tau la ape jd ngn aku

    BalasPadam
  3. woi..ko apa kena L..meroyan ker..wakakakakak. meh kasi aku pinjam si danishh.

    BalasPadam
  4. weiittt...bila ko nak bawa arwen jumpa kak ira?? heheheh

    weii danish tu mahaiii tang rambut tu kan?? arwen cute n sweet mcm aku lak...wakakaka

    apsal ko kat aku very the sentimental...nape erk?? baik ko jwb

    BalasPadam
  5. cute dak danish nie.....asal arwen muka masam.....
    kak el mcm mana akk p jln2 ngan 2 anak nie....reen tak try lagi...takut tak leh kawal...

    BalasPadam
  6. lain nye muka danish skang ni .. nmpak matang .ye arr dh ada adik . muke kene rock skit..

    BalasPadam
  7. aku rasa awen pasrah je dgn kegedikan ko bergambo. heheh...

    danish rambut panjang tol.. ni mesti nak geng dgn papa dia. hehe..

    BalasPadam
  8. hamboi cumel nye arwen n danish... el ko cam da lm x jmp kamera je wei wakakaka

    BalasPadam
  9. wehh el haku tlg jawabkan utk ely@suelly yerk..

    ater ko tgk ler baper kurun tak menghupdet blog..mau tak meroyan jumpe camera..hakkkkkkkkkk....

    BalasPadam
  10. alahai comeynyeee arwen haa..danish hencemmmm..muaaahhhh..

    BalasPadam
  11. danish sangat sexy dengan itu rambuts!!

    BalasPadam