Khamis, 23 April 2009

Haiiiii...nan


abah banjer lagi..tpi tya kat mama..mama ada bw cash ke...kahhhhh
so that day...laki aku pi jusco g amek kupon lg..kahhhh igtkan nak sopin bju arwen...tpi ari tu
aku letih sgt..nak pilih pun dah sengal...so ckp kt dia...lenkali la..
so laki aku g bw kami dinner kat restoran hai nan..ekceli dh lama aku nak pi sana sbb ari tu ada masok JJCM...so kami x tau nak pesan ape..perut dah lapar..danish lak dah ketuk sana sini...amek apa yg npk menarik jek...
not badlah mknan dia..cam mknan melayu jugak..kita pun bleh msk...hehehe
anak dara aku biasalah....time kami nak mkn dia tido...dah abis mkn baru bgn..gud girl kahhhh
nota bijik: sape dok pg...restoran ni sebelah restoran nasi kandar kayu bkt jambul..(saje bitau..mn tau kot2 depa nak banjer aku) kahhhh

4 ulasan:

  1. elok je danish duk lam bb chair tu... kalo si qimie ya ampunnn enggak mau lgsg! nak duk ats riba aku pehtu nak kacau makanan aku! huh letih la kalo nk bwk die mkn kat lua hehehe...

    BalasPadam
  2. suel ~ benonye danish mn leh dok kat bb chair dah...x muat..ntah ape ari tu gamok nk dok gak..haaa jenuh gak ler nak msokan..kahhhhh

    BalasPadam
  3. memang care makan mende alah tu gitu eh..kena bungkus ngan salad..soryla aku ni jakun skit..muahahaha

    BalasPadam
  4. bagussnyer dak kecikkk tuhh...kasikk mama mkn manyak2 kasikk gemukkk sikitt...huhu..

    wehh anak jejan ko isap puting takk?Danial puting dgn diyer takleh dipisahkan ooo..ghusingg haku tauu....buat nyer sampai kebesor tak ker naya...

    BalasPadam