Khamis, 19 Mac 2009

suel tol ke ko tag aku nie...

1st time kena tag nie...ntah btl ke dak suel ni tag aku..sbb konpius ngan nm elly nie..rmiii..tp xpelah...aku hentam kromo buat gak...hahahahahasnah

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

~NYAWAKU~sbb anak2 aku ngan laki aku adalah nyawa aku...tanpa deme tak bererti lah hidupku...sob2

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

- http://arwendanish.blogspot.com- alahhh taruh nama anak2 aku...aku rs aku nak ubah lain ler..mn tau kot2 banak lagi dan lagi..takan kalo 10 anak..sepuluh2 tu nak buh kan...hehehehe

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?

- ate deme semua dah ada blog..ekceli aku dah ada blog lama...ate mls beno nak hapdet..ate fp deme x mo tgk...ate blog aku kembali idup ler...kang deme kata ketinggalan zaman...alah cite citun psl korga (family)..hehehe

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?

- ada...sbb xde ms nak hapdet..tpi nape tiba2 aku suke berblog..kahhhhhh


5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?

- a’ah aku setuju ngan eda..sbb blog dak suel ni sllu berhapdet...


6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag

- aku rs dah xde org kot...sbb semua dh kena tag...ermmmm...sape eh...

1) mak
2) abah
3) abg
4) adek
5) ikan puyu

kepada nama2 TERSEBUT di atas (x wujud) x pyh jalankan tanggungjawab anda sbb anda sememangnye xde blog..pd ikan puyu tu...ntah idup lagi ke ko kat umah mil aku tu bwh katil...kahhhhhhhhhhhhhhhhhh

6 ulasan:

  1. hahahhaah kalu sepuluh anak kau jenuh aku nak taip alamat blog kau

    BalasPadam
  2. kahhhhhhhhhh... betul la aku tag ko, aku lupe nak mention...... bagus...bagus... leh tag lagik nih kahhhhhhh

    BalasPadam
  3. mak aiii L..bersemangat tul ko kene tag ni...hahahaha..

    BalasPadam
  4. Sabar jelah jawapan kak el nie.. senyum sorang2 sha depan pc nie..

    BalasPadam