Jumaat, 21 November 2008

Bos vs Aku

last week aku ada wat silap psl keje lah...tp x lah terok mn pung..just aku x prepare cukup notes kat boss sbb boss ada training (44 org student) so aku just prepare 23 notes jek...so tuk esoknye notes xde...aku igt one 2 days one group..rupanya 1 day 1 group...gelabah gak lahhh..ms tu mil aku lak kena thn wad..hu3...cuak gak lak..kenalah buat last minute ngan akk ofis tu...biasalah akk ofis tu surelah bising..kena stayback bape jam kat ofis...tpi tulah Tuhan tu meyayangi diriku kot...tup2 dis week boss aku lak wat silap...kelas dah start..tpi notes lak x bw..cm mn tu..mn lg terok....hehehe...kenalah buat semua kat ofis..printing, comb binding semua...kira skrg ni 0=0 lah ngan boss aku..hehehe lega skit...kahhh

Sabtu, 8 November 2008

cuci blog

hahahah...ceh mcm korg jek ada blog..aku ni mmg dh ada blog...tpi tu lah ms tu korg x ada blog lg...aku jek ada..tpi x berupdate..mls..sbb korg ms tu sbok ngan fp..ngeh3....so skrg korg sbok lak ngan blog lah fb lah..mcm2...smpi aku x tau mn satu korg pya updated story...so skrg ni aku tgh mls segala sbb perot pun mkin mmboyot...dah semput sn sini...mayb tgu my new bby coming so leh lah update sllu...hehehe...pd sapa2 mengatakan ketinggalan zaman tu..not me i'm done dis blog dec 07 mau tau lahh...kahhh tpi aku x terer cam korg...korg pya blog perghhhh LELEH TGK..KETIP METIP...aku ni just ala2 tenuk je..asalkan ada blog udah...hehehe