Jumaat, 21 November 2008

Bos vs Aku

last week aku ada wat silap psl keje lah...tp x lah terok mn pung..just aku x prepare cukup notes kat boss sbb boss ada training (44 org student) so aku just prepare 23 notes jek...so tuk esoknye notes xde...aku igt one 2 days one group..rupanya 1 day 1 group...gelabah gak lahhh..ms tu mil aku lak kena thn wad..hu3...cuak gak lak..kenalah buat last minute ngan akk ofis tu...biasalah akk ofis tu surelah bising..kena stayback bape jam kat ofis...tpi tulah Tuhan tu meyayangi diriku kot...tup2 dis week boss aku lak wat silap...kelas dah start..tpi notes lak x bw..cm mn tu..mn lg terok....hehehe...kenalah buat semua kat ofis..printing, comb binding semua...kira skrg ni 0=0 lah ngan boss aku..hehehe lega skit...kahhh

1 ulasan: